Somali Korsanları Filmi - Son Dakika
Sinema

Somali Korsanları Filmi

Somali Korsanları Filmi

Somali Korsanları filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Somali Korsanları filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.10.2017 14:55

Gazetecilikte kendini göstermek için bir tercih yapmak zorunda kalan Jay, kendi ailesinin yanında yaşadığı bodrum katını dünyanın en tehlikeli suçluları arasında bir hayat için terk eder. Tüm olanaksızlıklara rağmen, doğal cazibesi ve saflığı sayesinde hayatını tehlikeye sokan tüm durumlardan kaçmayı başarıp dünyaya tüm gerçekleri aktaran ilk gazeteci olabilecek midir?

New York Times’ın en çok satanlar listesindeki bir anıdan uyarlanan ve Somali korsan çetelerinin arkasındaki gerçek insanları ve siyaseti gün yüzüne çıkaran ilk ve tek batılı gazeteci olan 24 yaşındaki Jay Bahadur’un gerçek hikayesidir.

Yönetmen: Bryan Buckley

Senaryo: Bryan Buckley, Jay Bahadur

Oyuncular: Evan Peters, Al Pacino, Barkhad Abdi, Melanie Griffith, Russell Posner , Philip Ettinger, Coral Peña, Aidan Whytock, Edward Gelbinovich, Robert Hobbs, Jojo Gonzalez, Darron Meyer , Maria Vos, Vere Tindale, Kiana Madani, Patrick Holden O'Neill, Lindsay Sullivan, Armaan Haggio, Matt Newman, Sabrina Hassan, Minky Ndlovu, Harun Mohammed, Ali Mohamed Ali, Mohamed Barre, Caprice Masinga, Aili Muhammed Mahamud

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: The Pirates of Somalia: Where the White Man Runs Away

Yapımcı Firma: Hungry Man

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD, Güney Afrika, Kenya, Somalia, Sudan

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 120 dk.

Dağıtıcı Firma: Mars Dağıtım

Vizyon Tarihi: 15.12.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Somali Korsanları Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement