Malkaralılar Süper Loto Talihlisini Merak Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Malkaralılar Süper Loto Talihlisini Merak Ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Malkaralılar Süper Loto Talihlisini Merak Ediyor
 Güncelleme: 

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişiden birinin Tekirdağ'ın Malkara ilçesinden olduğu ortaya çıktı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişiden birinin Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden olduğu ortaya çıktı. 27 bin 800 nüfuslu ilçede herkes 3 milyon 5 bin 332 lira 30 kuruş ikramiyenin sahibini merak ediyor.

Süper Loto 6/54 oyununun bu haftaki çekilişi dün yapıldı. 257'nci haftanın kazandıran numaraları, 11, 17, 27, 29, 33 ve 37 olarak belirlendi. Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nden ve Ankara'nın Çankaya İlçesi'nden oynanan kuponlara kişi başına 3 milyon 5 bin 332 lira 30 kuruş ikramiye isabet etti. Malkara'da kuponunun yatırıldığı bayiinin işletmecisi Timuçin Kayan, ikramiyenin kendi bayisinden yatırılan kupona isabet etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Şimdi herkes birbirinden şüphelenir oldu. Şanslı tahlihliye buradan seslenmek istiyorum. Şans kuponunun fotokopisini bizlere gönderir ya da kendisi getirirse çok memnun oluruz. Büyük ikramiye Malkara için hayırlı olsun. Şanslı talihli inşallah Malkara için hayırlı şeyler yapar. O kadar çok parayı iyi kullanır" dedi.

Merkez nüfusu 27 bin 800 olan Malkara'nın talihlisi ise henüz ortaya çıkmadı. - Tekirdağ/ Malkara

Kaynak: DHA