3-0'lık maç sonrası ortalığı yıkan paylaşım - Son Dakika
Son Dakika Logo

3-0'lık maç sonrası ortalığı yıkan paylaşım

3-0\'lık maç sonrası ortalığı yıkan paylaşım

Tottenham, Premier Lig'de sezonun ilk maçında Brentford'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Maç sonrası boş bir tekerlekli sandalye karesi üzerinden yapılan "Tottenham o kadar berbattı ki tekerlekli sandalyedeki adam bile stadyumu terk etti" esprisi binlerce etkileşim aldı.

İngiltere Premier Lig'de Tottenham, sezonun ilk maçında Brentford'a deplasmanda 3-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Karşılaşmanın ardından boş bir tekerlekli sandalye üzerinden yapılan esprili paylaşım ise dikkat çekti.

BRENTFORD 3 GOLLE KAZANDI

Sezonun ilk maçında Brentford'a konuk olan Tottenham, sahadan puansız ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Keane Lewis-Potter, Vitaly Janelt ve Michael Kayode kaydetti. Tottenham böylece Premier Lig'de yeni sezona 3-0'lık ağır bir yenilgiyle başladı.

3-0'lık maç sonrası ortalığı yıkan paylaşım

BOŞ TEKERLEKLİ SANDALYE KARESİ DİKKAT ÇEKTİ

Maçın ardından tribünlerde çekildiği belirtilen boş bir tekerlekli sandalye fotoğrafı üzerinden Tottenham'ın kötü performansına gönderme yapıldı. Görüntü, "Tottenham bugün o kadar berbattı ki tekerlekli sandalyedeki adam bile stadyumu terk etti" ifadesiyle paylaşıldı.

Son Dakika Spor 3-0'lık maç sonrası ortalığı yıkan paylaşım - Son Dakika


Advertisement