Adanaspor Bucaspor maçının ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor Bucaspor maçının ardından

Adanaspor Bucaspor maçının ardından

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktörü Levent Eriş, "Çok ağır oynuyoruz, rakibin sahasına yerleşmesine izin veriyoruz" dedi.

02.12.2013 02:55

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktörü Levent Eriş, "Çok ağır oynuyoruz, rakibin sahasına yerleşmesine izin veriyoruz" dedi.

Eriş, 3-2 yenildikleri Bucaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, yenildikleri için üzgün olduğunu belirterek "Çok ağır oynuyoruz, rakibin sahasına yerleşmesine izin veriyoruz. Rakipten top kazanma adına önemli sıkıntılar yaşıyoruz" diye konuştu.

Maçtan önce futbolcuların çok coşkulu ve istekli oynayacaklarından emin olduğunu ifade eden Eriş, şunları söyledi:

"Zor bir maç olduğu. Eğer top kazanmazsanız, kaybettiğiniz topu tekrar geri kazanamazsanız ortaya ağır aksak oynanan bir futbol görüntüsü çıkar. Eksiklerimizi ortadan kaldırmak için çabalayacağız. Devre arasına kadar 3 tane müsabakamız kaldı, bu müsabakalarda kazanabildiğimiz kadar fazla puan almayı hedefliyoruz."

Bucaspor'un genç bir takım olduğunu anlatan Eriş, "Bizde de gençler var ama bizim gençlerimizle Bucaspor'un gençleri arasında uçurum var. Hem oyun hem de mücadele anlamında. Bunu tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bucaspor ile ilk maçına çıkan Teknik Direktörü Mustafa Bahadır ise iki takımın da alt sıralardan kurtulmak için mücadele ettiğini söyledi. Oyuncularına güvendiğini kaydeden Bahadır, şöyle konuştu:

"Alınan sonuçlardan dolayı bir özgüven kaybı olmuştu ama ben tüm oyuncularıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum, alınlarında öpüyorum. Kendilerini toparladılar ve Bucaspor'un daha üst yerlerde olması gerektiğini bildikleri için emek harcadılar."

Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır'ın konuşması

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor Bucaspor maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement