Balıkesirspor'da Hırvat Futbolcular Antalya Kampına Katıldı - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Hırvat Futbolcular Antalya Kampına Katıldı

Balıkesirspor\'da Hırvat Futbolcular Antalya Kampına Katıldı

Ptt 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da izinli olan Hırvat kaleci Andrijah Vukovic ve stoper Tomislav Glumac ile yeni transfer Ante Erceg Antalya kampına katıldı.

07.01.2016 15:59

Ptt 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da izinli olan Hırvat kaleci Andrijah Vukovic ve stoper Tomislav Glumac ile yeni transfer Ante Erceg Antalya kampına katıldı. Her konuda anlaşma sağlanan Erceg'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Erceg'le birlikte bir diğer yeni transfer İlhan Eker'in de imza atması bekleniyor.

Teknik direktör Fikret Yılmaz, takımın performansından memnun olduğunu belirtirken, "Yeni transferlerle daha da güçlendik. Bazı mevkiler için arayışımız sürüyor. Diğer transferlerin de hafta sonuna kadar kampa dahil olmasını ümit ediyoruz" dedi.

Kırmızı beyazlı ekip Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında cumartesi günü 2'nci Lig takımlarından Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. 12 ya da 13 Ocak'ta bir maçı daha yapmak isteyen Balıkesirspor'un rakibi henüz kesinleşmedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Hırvat Futbolcular Antalya Kampına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement