Bandırmaspor'da 3 Transfer - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor'da 3 Transfer

Bandırmaspor\'da 3 Transfer

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor ara transfer dönemin bitimine bir gün kala PTT 1.Lig takımlarından Karşıyakaspor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Artun ile 2.5 yıllık, defans oyuncusu Ufuk Arslan'ın ile 1.5 yıllık ve Spor...

30.01.2013 19:45

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor ara transfer dönemin bitimine bir gün kala PTT 1.Lig takımlarından Karşıyakaspor'dan orta saha oyuncusu Gökhan Artun ile 2.5 yıllık, defans oyuncusu Ufuk Arslan'ın ile 1.5 yıllık ve Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorumspor'un orta sahasında oynayan Ali Koçak ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bandırmaspor teknik direktörü Alper Avcı, "Ara transnfer döneminin bitimine 1 gün kala 3 yeni oyuncuyu takımıza kazandırdık. Hedefimiz geçen yıl kapısından döndüğümüz PTT 1.Ligi'ne bu yıl çıkmaktır. Ayrıca alt yapıda oynayan Emre Kozak ve Bilal Hallaçlar ile profesyonel sözleşme imzalayarak kendilerini atkıma kazandırdık. Yeni transferlerle birlikte daha da güçlendiğimizi düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAF - Balıkesir/ Bandırma

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bandırmaspor'da 3 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement