Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Basketbolda Maçın Ardından

16.12.2015 21:15

FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. tur Q Grubu'ndaki ilk maçında Polonya temsilcisi Slask'ı 96-68 yenen Türk Telekom'da başantrenör Ercüment Sunter, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nı Ankara'ya getirmek istediklerini söyledi.

FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. tur Q Grubu'ndaki ilk maçında Polonya temsilcisi Slask'ı 96-68 yenen Türk Telekom'da başantrenör Ercüment Sunter, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nı Ankara'ya getirmek istediklerini söyledi.

Karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılan Sunter, "Öncelikle bu kupadaki hedefimiz, bu turu da geçerek, dörtlü finallere katılmak. Bizim amacımız kupayı Ankara'ya getirmek" dedi.

Kendilerinin bu maçı kazanmaları gerektiğini oyuncularının da bunu başardığını anlatan Sunter, "Kupada sürpriz bir İsveç takımı var. Bizim esas rakibimiz ise Oostende. Hedefimiz bu grubu birinci bitirmek" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika


Advertisement