Beko All-Star 2011 Kadroları Açıklandı - Son Dakika
Spor

Beko All-Star 2011 Kadroları Açıklandı

Beko All-Star 2011 Kadroları Açıklandı

Beko All-Star 2011 Kadroları Açıklandı

03.02.2011 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BEKO ALL-STAR 2011 KADROLARI AÇIKLANDI

6 Şubat 2011 Pazar günü Ankara'da düzenlenecek Beko All Star 2011'in oyuncu kadrosu, The Marmara Otel'de düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Taksim The Marmara Otel'deki toplantıya TBF Yönetim Kurulu Üyesi İmran Işıldar, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, organizasyon yetkilileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Spor dünyasının en renkli ve keyifli organizasyonlarından biri olan Beko All Star'a, müzik ve gösteri dünyasının önemli isimleri de renk katacak. Son dönemde yakaladığı çıkışla hayran kitlesini genişleten Atiye mini bir konser verecek. Uluslararası spor arenasının en popüler şov gruplarından biri olan Russian Bar Trio'nun inanılmaz gösterileri ve muhteşem koreografileriyle CSKA Moskova Dans Grubu'nun şovları, Ankara Spor Salonu'nu dolduran seyircileri coşturacak.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Yönetim Kurulu Üyesi İmran Işıldar, "Bu yıl da basketbol coşkusu Ankara'da yaşanacak. Yerli ve yabancı sporculardan oluşan iki takımın şovunu hep birlikte izleyeceğiz. Basketbol camiasının önem verdiği bir organizasyon. Seçkin oyuncular katılacak. Bütün oyunculara başarılar diliyorum" dedi.

Dünya'nın önde gelen liglerinden biri olan Beko Basketbol Ligi'nin en değerli oyuncularının bu önemli organizasyonda yer alacağını belirten TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, "Beko ile işbirliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Dört yıllık beraberliğimiz sona erdi ve şimdi de bu işbirliğimizi uzattık. Toplamda beşinci All-Star organizasyonumuz olacak. Beko ile birlikte Türkiye Basketbol Federasyonu ve ligler direktörlüğünün çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Polonya'da bir All-Star organizasyonu düzenlendi. NBA'de Şubat ayı içerisinde Los Angles'da bir All-Star organizasyonu yapılacak. Aynı zamanda Avrupa'da da seçkin ülkelerde All-Star düzenleniyor" dedi. Avrupa'da kadın ve erkek takımlarımızın başarısına da değinen Özsoy, "Fenerbahçe Ülker, dün akşam önemli bir maç kazandı ve bu akşam da Efes Pilsen deplasmanda Real Madrid'e konuk olacak. Her kategoride başarılarımızın sürmesini diliyoruz. Beko All-Star organizasyonu yayınlayacak Show TV'ye, sağlık ve konaklama sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Her hafta önemli bir organizasyona imza attıklarını kaydeden TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, "All-Star ve Türkiye Kupaları sezonun bu döneminde yoğun bir gündem yaratıyor. Basketbolseverler de bütün organizasyonları takip ediyorlar. Ankara'da düzenlenecek Beko All-Star'ın biletleri tamamlanmak üzere. Bu organizasyonu takip etmek isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Video ekibimiz tarafından onlarca güzel hareket tespit ediliyor. Bu hareketler, sitemizde yer alıyor. 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda ikinci olan ülkenin liginde forma giyen oyuncular bu organizasyonda yer alacak. Orhun Ene ve Neven Spahija takımların antrenörlüklerini yapacaklar. Bu değerli antrenörleri izlemek de büyük keyif olacak. Salondan bu organizasyonu takip edemeyenler, Show TV ekranlarından izleyebilecekler" açıklamasında bulundu.

Beko All-Star'ın basketbolseverlerin keyif aldığı önemli bir organizasyon olduğunu belirten TBF Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, ise "Kaliteli antrenörler ve oyuncularla bu şehirlere organizasyonu götürmek çok önemli. Organizasyon öncesi herşey güzel görünüyor. Basketbolseverlerin de mutlu olacağını düşünmüyorum. Beko All-Star karşılaşmasında Türk ve Yabancı oyuncular mücadele edecekler. Çok kaliteli bir mücadele olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Beko All-Star kadrolarının açıklanmasının ardından antrenör ve oyuncuların görüşleri şu şekilde:

Neven Spahija (Fenerbahçe Ülker)

"Kariyerimde ilk kez All-Star organizasyonunda antrenörlük yapacağım. Sezon boyunca çok stresli ve yoğun baskı hissettiğimiz maçlar oynadık. Ancak bu organizasyonda stres olmayacak. Beko All-Star organizasyonunda çok kaliteli oyuncular olacak. Ben de bu organizasyonda bulunacağım için mutluyum. Tabii ki benim bulunduğum takım kazanacak. Çok önemli oyuncular kadroda yer alıyor. Takımımdan Marko Tomas da bizimle olacak."

Mire Chatman (Beşiktaş Cola Turka)

"Baskıdan uzak, stressiz ve keyifli bir ortam olacak. Sezonun kalan bölümü öncesinde iyi bir ara olacak. Bu organizasyondan sonra da heyecan devam edecek."

Can Akın (Olin Edirne)

"Olin Edirne kulübünü Beko All-Star'da temsil etmek gurur verici bir durum. Kazanan tarafın biz olacağını düşünüyorum. Yabancılar karmasında da iki takım arkadaşım bulunuyor. Bu nedenle karşılaşma benim için daha anlamlı."

Birkan Batuk (Pınar Karşıyaka)

"Bütün oyuncular için iyi bir organizasyon olacak. Benim ilk All-Star organizasyonum. Pınar Karşıyaka'ya bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum."

Radoslav Rancik (Galatasaray Cafe Crown)

"Beko All-Star karşılaşmasında yer alacağım için mutluyum. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. All-Star maçını kazanmak için oynayacağız."

Muratcan Güler (Antalya Büyükşehir Belediyesi )

"Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yakaladığım şansı iyi yakaladım ve All-Star seçildim. Sinan ile aynı takımda olacağım için mutluyum. Yabancılar Karmasını bir kez daha yenmek istiyoruz."

Predrag Samardjiski (Olin Edirne)

"Basketbol adına güzel bir gün yaşatmaya çalışacağız. All-Star organizasyonu umarım keyifli olacak. Orada bulunduğumuzu hak ettiğimizi göstermek istiyoruz."

- Beko All-Star 2011 Türk Yıldızlar Karması-

Emir Preldzic - Fenerbahçe Ülker

Can Akın - Olin Edirne

Haluk Yıldırım - Galatasaray Cafe Crown

Sinan Güler - Efes Pilsen

Muratcan Güler - Antalya Büyükşehir Belediyesi

Cevher Özer - Beşiktaş Cola Turka

Barış Ermiş - Banvit

Nedim Yücel - Mersin Büyükşehir Belediyesi

Ümit Sonkol - Bornova Belediyesi

Birkan Batuk - Pınar Karşıyaka

Kerem Tunçeri - Efes Pilsen

Oğuz Savaş - Fenerbahçe Ülker

Ömer Onan - Fenerbahçe Ülker

Kerem Gönlüm - Efes Pilsen

Baş Antrenör: Orhun Ene - Banvit

- Beko All-Star 2011 Yabancı Yıldızlar Karması-

Jerome Jerry Randle - Türk Telekom

Mire Chatman - Beşiktaş Cola Turka

Predrag Samardjiski - Olin Edirne

James Ogilvy - Beşiktaş Cola Turka

Radoslav Rancik - Galatasaray Cafe Crown

Bostjan Nachbar - Efes Pilsen

David Holston - Pınar Karşıyaka

Renaldas Seibutis - Olin Edirne

Igor Rakocevic - Efes Pilsen

Tyler Smith - Bornova Belediyesi

Marko Tomas - Fenerbahçe Ülker

Nikola Vujcic - Efes Pilsen

Preston Shumpert - Galatasaray Cafe Crown

Lance Williams - Banvit

Baş Antrenör: Neven Spahija - Fenerbahçe Ülker

- Üç Sayı Yarışması Yarışmacıları-

Ömer Onan - Fenerbahçe Ülker

David Holston - Pınar Karşıyaka

Alvin Eugene Snow - Medical Park Trabzonspor

Yunus Çankaya - Türk Telekom

Michal Jakup Ignerski - Beşiktaş Cola Turka

Rasim Başak - Türk Telekom

- Smaç Yarışması Yarışmacıları-

Vincent Sheldon Grier - Mersin Büyükşehir Belediyesi

Antwain La'mar Barbour - Erdemir

İlkan Karaman - Tofaş

Altan Erol - Erdemir

David Tyler Smith - Bornova Belediye

Lawrence Edward Roberts - Efes Pilsen

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beko All-Star 2011 Kadroları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement