Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beko Basketbol Ligi

18.02.2013 20:08

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında Fenerbahçe Ülker'e 81-77 yenildi.

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında Fenerbahçe Ülker'e 81-77 yenildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen 5. dakikanın sonunda sarı lacivertlilerin 11-10'luk üstünlük sağlamasını engelleyemedi. İlk periyodun sonlarına doğru Fenerbahçe Ülker baskılarını artırarak, farkı 4 sayıya kadar çıkararak 22-18 üstün tamamladı.

İkinci periyodun ilk dakikalarında Scales- Ali Karadeniz ikilisiyle etkili olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, skorda dengeyi sağladı: 28-28. Ev sahibi ekip, bu dakikalarda rakibine oranla daha etkili bir oyun sergilese de devre 40-40 beraberlikle sona erdi.

Üçüncü çeyreğe iki takım da çok iyi başladı. Karşılıklı basketlerle geçilen ilk dakikaların ardından, çeyreğin ortalarına doğru Fenerbahçe Ülker üstünlüğü eline aldı ve skoru 55-53 ile lehine çevirdi. İstanbul temsilcisi, çeyreği 61-60 önde bitirdi.

Son çeyreğe etkili başlayan sarı lacivertliler, üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 81-77 galip ayrıldı.

Maçın en skorer oyuncusu, 24 sayıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Ali Karadeniz oldu.

Muhabir: Basir Gülüm - Mesut İnce/ Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika


Advertisement