Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nin 4.haftasında Uşak'ta oynanan Uşak Sportif ve Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında gülen taraf 81-71 skorla Uşak Sportif oldu.

03.11.2013 18:19

Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Uşak'ta oynanan Uşak Sportif ve Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasında gülen taraf 81-71 skorla Uşak Sportif oldu.

Ev sahibi Uşak Sportif müsabakaya Warren, Zupan, Alper Saruhan, İbrahim Yıldırım ve Eli Holman beşiyle başlarken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ali Karadeniz, Barbour, Henderson, Nusret Yıldırım ve Theodore beşiyle başladı.

Birinci çeyreğe Uşak Sportif yüksek atış yüzdeleri ile hızlı başladı. Birinci çeyreğin son saniyesine Uşak Sportif 24-17 önde girmek üzereyken Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Nusret Yıldırım'ın orta sahadan attığı üçlüğün çemberi bulmasıyla ilk çeyrek 24-20 Uşak Sportif'in lehine sonlandı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sahada adeta Carter Show vardı. Yaptığı bloklar ve smaçlarla tribünleri oturtmayan Carter ikinci çeyreğe damgasını vurdu. Devreyi de Uşak Sportif, Mersin Büyükşehir Belediyesi karşında 47-35 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Uşak Sportif rakibi karşısında oyuna iyice ağırlığını koyarak farka gitmeye başladı. Üçüncü çeyrek sonunda skor 73-50 Uşak Sportif lehine bitti.

Son çeyreğe girerken Uşak Sportif'te rahatlama olunca Mersin Büyükşehir Belediyesi arka arkaya sayı bularak farkı bir ara 6 sayıya kadar düşürdü. Dördüncü çeyrekte Alper Saruhan ve Carter tekrar sahneye çıkarak farkın kapanmasına izin vermeyince karşılaşma 81-71 Uşak Sportif'in üstünlüğü ile sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement