Ben Olsam Yumruklardım" - Son Dakika
Spor

Ben Olsam Yumruklardım"

Ben Olsam Yumruklardım"

Arjantin futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona geçtiğmiz günlerde Barcelona - Celta Vigo maçında Messi ve Suarez iş birliğiyle kullanılan ve gole çevrilen penaltı ile ilgili konuştu.

04.03.2016 10:00

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Arjantin futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona geçtiğmiz günlerde Barcelona - Celta Vigo maçında Messi ve Suarez iş birliğiyle kullanılan ve gole çevrilen penaltı ile ilgili konuştu.

Paslaşılarak kullanılan penaltı ile ilgili esprili bir yorumda bulunan Maradona, "Ben o gün sahada olsaydım, büyük ihtimalle yumruklar konuşurdu" dedi.

Kariyeri boyunca sahada yaptığı inanılmaz işler kadar saha dışındaki hayatıyla da gündemden düşmeyen Diego Maradona, Barcelona'nın süper üçlüsü Messi, Neymar ve Suarez'le ilgili görüşlerini de açıkladı.

İngiliz basınına konuşan Maradona, "Messi, Neymar ve Suarez'li Barceolana'da oynama fırsatım olsaydı, bu benim için büyük bir zevk ve fırsat olurdu" dedi.

Arjantin'in Argentinos Juniors takımında başlayan kariyerinde, 2 sezon boyunca Barcelona formasını da giyen Maradona, Nou Camp'ta çıktığı maçlarda Katalan futbol taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatmıştı.

Boca Juniors, Sevilla, Newell's Old Boys formaları da giyen efsane futbolcu, Napoli ve Arjantin Milli Takımıyla kazandığı başarılarla hafızalara kazanmıştı.

1986 yılında kaptanı olduğu Arjantin takımıyla Dünya Kupası'nı kaldıran Maradona, Napoli ile 1 UEFA Kupası ve 2 Serie A şampiyonluğu ve 1'er kez de İtalya kupası ve İtalya Süper Kupası zaferi yaşadı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ben Olsam Yumruklardım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement