Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: Göztepe'yi Yenmek İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: Göztepe'yi Yenmek İstiyoruz

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: Göztepe\'yi Yenmek İstiyoruz

Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, bu hafta sahalarında karşılaşacakları Göztepe'yi yenmek istediklerini söyledi. Koşukavak, takımın geçen haftaki maçta kötü performans sergilediğini belirtirken, gol yollarındaki problemleri çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Boluspor, 8 Ekim Pazar günü Göztepe ile karşılaşacak.

04.10.2023 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, bu hafta sahalarında karşılaşacakları Göztepe'yi yenmek istediklerini söyledi.

Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde Koşukavak yönetiminde idmana çıkan kırmızı-beyazlı ekip, ligin 8. haftasında oynayacakları Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışan futbolcular, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Koşukavak, gazetecilere, geçen hafta 1-0 yenildikleri Erzurumspor FK maçında çok kötü oynadıklarını söyledi. Maçın ilk yarısında savunma odaklı oyun sergilediklerini anlatan Koşukovak, "Ama o kadar top kazanmamıza rağmen geçiş hücumu gerçekleştiremedik. Tabii bunların sebebi var. Kadro mühendisliğinde problem var. Çünkü kadro inşa edilirken bazı profilde oyuncular olmadığı için böyle sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.

Gol yollarında yaşadıkları problemi çözmek için çalıştıklarına anlatan Koşukavak, "Bu ligde maç kazanmak kolay değil. Mevcut kadroyla, mevcut şartlarla Göztepe maçını ve kalan maçları oynayacağız. İyi ve planlı organizasyonla iç sahada kazanmak istiyoruz. Onun için çalışacağız. Göztepe ligin kadro kalitesi çok yüksek takımlardan biri. Zor bir maç oynayacağız." diye konuştu.

Oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi sonucu topladığı 6 puanla ligde 14. sırada yer alan Boluspor, 8 Ekim Pazar saat 16.00'da Bolu Atatürk Stadı'nda Göztepe ile karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: Göztepe'yi Yenmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement