Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası - Son Dakika
Spor

Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası

Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası

Daha önce Antalya, Bodrum ve İstanbul'da düzenlenen turnuva, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen ve Fenerbahçeli eski futbolcuların da katılımıyla Bodrum'un Yalıçiftlik beldesinde gerçekleşti...

26.10.2013 17:43

Geleneksel olarak düzenlenen "Bosphorus Gaz Cup" futbol turnuvasının 4'üncüsü bu yıl Bodrum ilçesinde düzenlendi.

Daha önce Antalya, Bodrum ve İstanbul'da gerçekleştirilen turnuvanın dördüncüsü, üç takımın katılımıyla Bodrum Yalıçiftlik stadında oynandı. Türkiye'yi Bosphorus Gaz takımının temsil ettiği turnuvaya, Rusya'dan Gazprom Export ve Almanya'dan da Schalke 04 takımları katıldı. Etkinliğe Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Gazprom Export Direktörü Alexander Medmedev ile Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karvol'un da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Fenerbahçeli eski milli futbolcular Tarık Daşgün ile Aygün Taşkıran, Bosphorus Gaz Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen'in davetlisi olarak turnuvada yer aldı.

Turnuvada, Bosphorus Gazprom Export, Bosphorus Gaz-Schalke 04, Gazprom Export-Schalke 04 takımları karşılaştı. Karşılaşmayı Ali Şen ve diğer davetliler ilgiyle izledi.

Turnuvada gazetecilere bilgiler veren Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen, çok önemli insanlarla bir araya geldiklerini söyledi. Geleneksel futbol turnuvasına katılımın oldukça yoğun olduğunu ifade eden Şen, "Burada geleneksel futbol turnuvası düzenliyoruz. Bosphorus Gaz, Gazprom Export, Bosphorus Gaz-Schalke 04 ile bu turnuvayı düzenledik. Bu turnuvayı Berlin'de yaptık, Rusya'da, Antalya ve Bodrum'da yapmıştık. Bu senede yine Bodrum'da yapmayı tercih ettik. Bu geleneksel hale gelen bir etkinlik oldu" dedi.

26 yıldır Bodrum'da yaşadığını kaydeden Şen, "Bu beldenin belediye başkanı ile gurur duydum. Buraya gelen herkes hayran kaldı. Buradaki temizliğe hayran oldular. Bizde bir vatandaş olarak dünyayı gezen bu kişilerin burayı bu kadar met etmeleri bizim keyfimizi arttırdı" diye konuştu.

Turnuvanın sonunda takımlara kupaları ve plaketlerini Ali Şen verdi. Turnuvada birinci olan takım büyük sevinç yaşadı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bosphorus Gaz Cup Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement