Bucaspor: 1461 Trabzon'u Tebrik Ediyoruz - Son Dakika
Spor

Bucaspor: 1461 Trabzon'u Tebrik Ediyoruz

Bucaspor: 1461 Trabzon\'u Tebrik Ediyoruz

Bucaspor Yardımcı Antrenörü İnal, 2-0 kaybettikleri 1461 Trabzon maçı sonrası "Balıkesirspor maçını kazanarak yenilgiyi telafi etmek istiyoruz." dedi.

19.10.2013 23:08  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor Yardımcı Antrenörü Ümit İnal, 2-0 kaybettikleri 1461 Trabzon maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Önümüzdeki Balıkesirspor maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz" dedi.

Kılıç, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "2 haftadır kazanıyorduk ve bugünde galip gelerek yukarıları hedefliyorduk. Kaybettiğimiz için üzgünüz. İki takımda ciddi gol pozisyonları yakalayamadı. 1461 Trabzon da bir şutla ve duran topla galibiyete ulaştı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki Balıkesirspor maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz" dedi.

Bucasporlu oyuncular Recep Niyaz ve Batuhan İşçiler ise az pozisyonlu bir oyun olduğunu ifade ederek, "Maç pozisyon açısından kısır geçti. 1461 Trabzon da bulduğu iki net pozisyonu değerlendirerek gole çevirdi. Bu yenilgiyi unutup önümüzdeki Balıkesirspor maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ömer Kadri Özcan ise galibiyet serisine başlamak istediklerini ifada ederek, "Bucaspor gibi yenilmeyen bir takıma karşı galip geldikleri için oyuncularımı kutluyorum. Haftalardır iyi oynuyoruz fakat galibiyeti bulamıyorduk. Bugün gelip çattı ve galip geldik. İnşallah bu şekilde devam ederiz ve önümüzdeki maçları kazanırız. Bucaspor'u oyunu içinde tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

1461 Trabzonlu oyuncular Barış Memiş ve Sıddık İstemi ise galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Bu şekilde oyunumuzu devam ettirerek geçen sene olduğu gibi bu senede lige damga vurmak istiyoruz. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyeti Trabzon halkına armağan ediyoruz" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor: 1461 Trabzon'u Tebrik Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement