Burnley, City'den İntikam İstiyor! - Son Dakika
Spor

Burnley, City'den İntikam İstiyor!

Burnley, City\'den İntikam İstiyor!

Turf Moor'daki son maçta rakibine gol yağdıran Manchester City'nin bu defa işi zor gözüküyor.

13.03.2015 23:47

İngiltere Premier Lig'de Cumartesi günü Manuel Pellegrini yönetiminde şampiyonluk iddiasını sürdüren Manchester City,Burnley deplasmanına konuk olacak.

Turf Moor'da Nisan 2010'da iki taraf arasında oynanan son maçta City, sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrılmış ve ev sahibi ekibe ağır bir hezimet yaşatmıştı. Emmanuel Adebayor, Craig Bellamy ve Carlos Tevez ile ilk yedi dakikada üç gol bulan Manchester'ın mavileri, devre bitmeden Patrick Vieira ve Adebayor'un ikinci sayısıyla 5-0'ı yakalamıştı. Bu mağlubiyetle beraber küme düşmesi kesinleşen Burnley, o günden bu yana City'ye büyük bir kin beslemeye başladı.

Sean Dyche'nin takımı, son yedi lig maçından sadece iki puan çıkartırken, sondan ikinci sıraya kadar geriledi. Aralık ayındaki ilk maçta City ile Etihad'da 2-2 berabere kalarak büyük bir sürprize imza atan Burnley, aynı başarıyı kendi evinde de tekrarlamanın planlarını yapıyor.

Lider Chelsea'nin beş puan gerisinden takibini sürdüren Manchester City ise, zorlu deplasmanda, son altı maçta dört gol atan David Silva'nın performansına güveniyor.

Burnley'de aşil tendonu kopan Matt Taylor'ın tedavisi devam ederken, yeni transfer Fredrik Ulvestad'ın da bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

City cephesinde ise, önemli bir sakatlık bulunmuyor.

MUHTEMEL KADROLARBurnley'in muhtemel ilk 11'i: Heaton, Trippier, Keane, Shackell, Mee, Boyd, Arfield, Jones, Kightly, Barnes, IngsManchester City'nin muhtemel ilk 11'i: Hart, Kolarov, Kompany, Mangala, Sagna, Fernandinho, Toure, Nasri, Silva, Agüero, Bony

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Burnley, City'den İntikam İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement