Bursaspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı antrenman ile sürdürdü.

13.12.2013 18:09  Güncelleme: 18:08

Bursaspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde soğuk bir havada yapılan antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Sakatlıklarını bulunan Sebastian Pinto ile Michael Basser takımdan ayrı düz koşu yaptı. Tedavisi süren Ozan İpek ise fizyoterapistlerimiz eşliğinde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde teknik direktör Christoph Daum, takımı 2 bölüme ayırdı. Sahanın bir bölümünde futbolcular, bire bir hücum ve savunma çalışması yaparken, diğer oyuncular 5'erli hücum-savunma çalışması yaptı. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Çalışma sırasında hafif ağrısı olan Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi ise kontrol amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Takım, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Trabzonspor Maçının Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement