– BURSASPOR'un orta saha oyuncusu Musa ve tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim, Akhisar Belediyespor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
MUSA: "KÖTÜ OYNADIK"
Akhisar Belediyespor karşısında kötü bir performans sergilediklerini belirten Musa Çağıran, "Üzgünüz. Kötü oynadık. Bundan sonraki maçlarımızda kazanmak istiyoruz. Şanssızlık mı bilmiyorum. Müsabakaya iyi başlayamadık. Son dakikalarda kendi oyuncumuzdan çizgiden top çıktı. Bundan sonraki maçları kazanıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz" dedi.
İBRAHİM: "ŞANSSIZ POZİSYONLAR VAR"
İbrahim Öztürk ise Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Daha akıllı paslar atsak, daha iyi skor elde edebilirdik. Tuncay'a çarpan pozisyonlar var. Şanssızlık. Burası bizim için önemliydi. Evimizde kaybettiğimiz puanların ardından galip gelmek istiyorduk. Ama olmadı. Lig devam ediyor. Artık kolay rakip yok. Önümüzde kupa maçımız var. Finalden döndüğümüz kupa için iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." - Bursa
Son Dakika › Spor › Bursaspor'da Üzüntü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.