Bursaspor-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Elazığspor Soyunma Odaları

Bursaspor-Elazığspor Soyunma Odaları

– BURSASPOR teknik direktörü Hikmet Karaman, maçtan sonra, "3 puan önemli.2'de 2 yaptık."

17.02.2013 19:03

– BURSASPOR teknik direktörü Hikmet Karaman, maçtan sonra, "3 puan önemli. 2'de 2 yaptık. Oyunun ilk 45 dakikasında daha farklı skorla içeri girebilirdik. Küme düşme potasındaki takımların direnç gücünü çok iyi biliyorum. Dün de Beşiktaş- Gaziantepspor maçını gördünüz. 10 kişilik Gaziantep son dakikada gol attı. Rakibimize pozisyon vermedik. 1-0'ı koruma çabası içinde oyunu geçirmemiz doğal. Yabancı statüsü bizim için çok önemli. 6 yabancı oynuyor. Oynayacağınız maçlarda neticeye göre hamle yaparken değişikliklerinde de buna takılıyorsunuz. Vasat olan bir oyuncuyu yabancı tercihini yaparak oyuna sokmak zorunda kalıyorsunuz. En büyük handikap bu. 3 puan sevindirici. Geliştirmemiz gereken püf noktaları var. Bizi desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta çok önemli deplasmana gideceğiz. Diğer takımların alacağı sonuçlar da bizi çok farklı yere getirecek. Futbolda dünyanın en büyük takımları bile 1-0 galipse daha temkinli oynar. Bizim net kaçırdığımız pozisyonlar var. Orada daha becerikli olacak. Oyundan çıkarmam gereken adamı çıkarmıyorum. O benim riskim. Ama elimde hamle gücüm kısıtlıysa idare etmek zorunda kalıyorsunuz" dedi.

"BURASI KİMSENİN KULÜBÜ DEĞİL"

Sebastian Pinto'nun oyundan çıkarken tepki göstermesini de değerlendiren Hikmet Karaman, "Son derece yanlış. Kimsenin kulübü değil burası. Ferdinand ile konuştuk. 250 tane Premier Lig maçı var. O orada oturuyor. Futbol taktik. Biz herkese imkan veriyoruz. Yeri geldiği zaman herkes hem dışarı gelecek, hem içeri gelecek. Kendisiyle konuşacağız. Oyuncuya kızmak ayrı Pinto'nun hakkını vermek ayrı. Pinto iyi bir futbolcu. Orada hakkını veririz. Takımın menfaatine hiçbir teknik adam kendi şahsi egoları için bir şey yapamaz. Oyuncular disiplinli olacak. Sabırlıyım" diye konuştu.

BASSER: "BENİM AKLIM FİKRİM BURSASPOR'DA"

Bursaspor'un savunma oyuncusu Basser ise, "Oyunun ilk yarısında bize söylenenleri yaptık. sİkinci yarıda ise söyledikleri yapamadık ve kalemizde pozisyon bulduk. 3 puan bizim oldu ve galibiyet çok güzel bir şey" dedi.

Sunderland'in izlediği şeklinde çıkan haberleri değerlendiren Basser, "Benim bütün kafam, kalbim şu an burada. Basında çıkan hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Basında geçen bu Sunderland olayıyla ilgili hiçbir bilgim ve duyumum yok. Ben burada Bursaspor için çalışıyorum" dedi.

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Edu ise yaptığı açıklamada, "Maçın ilk yarısı bizim için çok iyi geçti. Golü de bulduk. İkinci golü bulmak istiyorduk ama olmadı. İkinci yarı Elazığspor çok üzerimize geldi. Beraberliği istiyorlardı. Bizim için ikinci yarı çok zor oldu. Tüm arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini sahada verdi" şeklinde konuştu.

YILMAZ VURAL: "BURSASPOR'U KUTLUYORUM"

Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, "Kazanan Bursaspor oldu. Kutluyorum. İki devreli çok farklı iki takım vardı. Bursaspor adına da bizim adımıza da. Rakibimiz Batalla, Pinto, Belluschi üçgeniyle pozisyon bulan bir takımdı. Nitekim öyle oldu. Batalla golü buldu. İkinci devre çok farklı bir takım olduk. Pozisyonlar bulduk. İkinci yarı tek kale oynadık, desem yeridir ama çok önemli puan mücadelesinden kaybederek ayrıldık. Hakem Hüseyin Sabancı'yı da kutluyorum. Ekibini de kutluyorum. Bursaspor seyircisine de teşekkür ediyorum. Takımlarını destekleyerek maçı götürdüler. Antalyaspor maçı oynayacağız. 5 zorlu maç oynadık. Mustafa Sarp kart cezalısı oldu. Oyuncularımı ikinci devre için kutladım. İnşallah önümüzdeki hafta ikinci devre görüntüsünü sergilerler" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor-Elazığspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement