Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

26.08.2012 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, ikinci yarıdaki oynadıkları oyunla galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Bursa çok iyi bir ekip. İlk yarı rakibimiz daha iyi oynadı ancak ikinci yarıda daha fazla baskı yaptık ve rakibi zorladık. İlk yarıda soyunma odasına mağlup girmediğimiz için çok mutluyum. İkinci yarıda hak ettiğimiz golü bulduk. İyi yoldayız ve bu şekilde mütevazi olarak devam edersek iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Lige Beşiktaş ve Bursaspor maçlarıyla zor başladık. 4 puanımız olduğu için mutluyuz" dedi.

Maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren tecrübeli oyuncu Ekrem Ekşioğlu, "Maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi daha farklı olabilirdi. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir mücadele ortaya koyduk. Bursaspor'u, hafta içi oynadığı Twente maçının yorgunluğu etkilemiş olabilir. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Maçın zor geçtiğine dikkat çeken golcü oyuncu Webo ise, "Bugün zor bir karşılaşma oldu. Hava şartları oyunu zorladı. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Zor maçtan galibiyet aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement