Camp Nou Kalesi Düştü: 2-3 - Son Dakika
Spor

Camp Nou Kalesi Düştü: 2-3

Camp Nou Kalesi Düştü: 2-3

La Liga'da 22. hafta maçında lider Barcelona, sahasında Valencia'ya 3-2 mağlup olarak evindeki ilk mağlubiyeti yaşadı.

01.02.2014 19:00

La Liga'da 22. hafta maçında lider Barcelona, sahasında Valencia'yı konuk etti. Bu sezon Camp Nou'daki 11 maçını da kazanan Katalan ekibi, evindeki ilk puan kaybı ve mağlubiyeti yaşadı.

BARCA BAŞLADI VALENCIA BİTİRDİ

Maça oldukça baskılı başlayan ve topu rakibine göstermeyen Barcelona, bu oyunun sonucunda 10 dakika dolmadan öne de geçti.

7. dakikada Messi'nin sol kanattan kaleye paralel yerden sert ortasında arka direkte dar açısına rağmen şutunu çeken Alexis Sanchez, topu üst direğin içerisine çarptırıp golü attı.

22'

Barcelona atağında Pedro'nun soldan ortasında arka direkte Alexis kafayı vurdu. Kaleci Alves topu müthiş bir refleksle çıkarttı

10. dakikada Xavi'nin soldan kullandığı kornerde, Pique'nin kafa vuruşu üstten auta çıktı. 13. dakikada ise Messi, ceza sahası yayı üzerinden sert vurdu. Savunmadan seken top kalecide kaldı.

17. dakikada Messi'nin sol kanattan merkeze pasında Busquets, ceza sahası dışından ayak içine gelişine sert vurdu. Top uzak taraftan auta çıktı.

22. dakikada Barcelona atağında Pedro'nun soldan ortasında arka direkte Alexis kafayı vurdu. Kaleci Alves topu müthiş bir refleksle çıkarttı. 24. dakikada da rakipten presle topu kapan Dani Alves, yaklaşık 35 metreden sert vurdu. Top direk dibinden auta çıktı.

35. dakikada Valencia atağında Alcacer'in savunma arkasına pasında Piatti'den önce kalesinden çıkan Valdes topu kontrol etti. 37'de ise Valencia soldan korneri kullandı. Valdes boşa çıkınca Ricardo Costa kafayı vurdu. Top boş kale yerine yandan auta çıktı.

44. dakikada Valencia'nın ilk kez çok adamla geldiği hücumunda Feghouli'nin soldan içeriye yerden ortasında Parejo topu boş kaleye rahat şekilde gönderdi ve devrenin skorunu belirledi 1-1.

2 - 3

5

İsabetli şut

4

14

İsabetsiz şut

4

9

Korner

5

18

Faul

8

1

Sarı kart

3

1

Kırmızı kart

0

%65

Topla oynama

%35

ADETA GOL DÜELLOSU

Valencia ikinci yarıya çok hızlı başlasa da Barcelona çok çabuk geri döndü.

48. dakikada Valencia atağında sağdan yapılan ortada ön direkte Alcacer'in yükselttiği topa Dani Alves'in üzerinden çok iyi yükselen Piatti aşırtma bir vuruş yaptı. Top Valdes'in üzerinden ağlarla buluştu 2-1.

53. dakikada Valencia'da Ricardo Costa'nın müdahalesine hakem penaltı kararı verdi. Messi'nin kullandığı penaltıda skor eşitlendi 2-2.

59. dakikada Valenica atağında Feghouli ilk goldeki gibi yine sağ kanattan sol çizgden içeriye ortaladı ve benzer şekilde bu sefer Alcacer topu kale önünde ağlara gönderdi 2-3.

68'de Pedro'nun sol çaprazdan sert şutunda top savunmadan döndü. 71. dakikada Feghouli'nin soldan arka direğe ortasını son anda kaleci Valdes çeldi.

78. dakikada Barcelona'da ikinci sarı kartını gören Jordi Alba takımını sahada 10 kişi bıraktı. 80. dakikada Piatti'nin sağ çaprazdan içeriye sert ortaladığı serbest vuruşta Pique'nin ters vuruşu direk dibinden kornere çıktı.

82. dakikada Dani Alves'in sağ çaprazdan uzak direğe sert şutunda top çok az farkla auta çıktı.

Uzatma dakikalarında çalımlarla ceza sahasına giren Messi, kaleciyle karşı karşıyayken şutunu çekti. Kaleci son anda müdahalesiyle golü önledi. Bu pozisyondan sonra da gol sesi çıkmadı ve Valencia zorlu deplasmanda 3-2 kazandı.

MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Gerardo Martino

Performans:/10

Juan Antonio Pizzi

Performans:/10

Aragones unutulmadı Maç öncesinde hayatını kaybeden Luis Aragones için saygı duruşunda bulunuldu.

Nou Camp kalesi düştü Barcelona bu sezon evindeki ilk kez bir lig maçında puan kaybetti ve mağlup oldu.

Alba eksik bıraktı Son 15 dakikaya girilirken ikinci sarı kartını gören Jordi Alba, Barcelona'yı sahada 10 kişi bıraktı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Camp Nou Kalesi Düştü: 2-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement