Çaykur Rizespor, Denizlispor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Denizlispor Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Denizlispor Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

31.08.2012 16:46  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1 Lig'de sezonun ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Başkan Ünsal Göksen takımdan yeni sezon için umutlu olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor karşısında takımın iyi bir futbol sergilediğini söyleyen Başkan Göksen, son dakikalarda yapılan bir hatanın mağlubiyete neden olduğunu belirtti. Ligde mücadele eden 18 takımın tamamının da çok kaliteli ekiplerden oluştuğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen,"Ligin ilk haftasında Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda oynadığımız maçta iyi oynadık. Fakat karşımızda oynayan Çaykur Rizespor bizim bütçemizin beş katı fazla bir ekip kurmuş. Süper ligi hedefleyen ve şampiyonluğa oynayan bir ekip, bu güçlü ekip karşısında oynanan futbol beni ziyadesiyle memnun etti. Uzatma dakikaları içerisinde yapılan küçük bir hata bize pahalıya mal oldu. Bu telafileri ilerleyen haftalarda gidereceğiz" dedi.

Denizlispor maçına futbolcuların sıkı bir şekilde hazırlandığını ifade eden Göksen,"Bu hafta ligin bir diğer güçlü ekiplerinden Denizlispor ile kendi evimizde mücadele edeceğiz. Onlar da şampiyonluk kovalayan bir diğer takım, kadro bakımından bizden çok güçlü bir ekip oluşturdular. Geçen hafta kendi evinde mağlup olmaları bu hafta biraz daha hırslanmalarına neden olacak ama bizim futbolcularımızın kalitesi de ortada. Geçen haftaki oyunumuzu bu hafta da sahaya yansıtır ufak tefek hataları da yinelemezsek taraftarlarımız önünde üç puanı hanemize yazdırırız" diye konuştu.

Transferde son noktayı koyduklarını da sözlerine ekleyen Göksen, "Sezon öncesi hazırlıklarımıza başlamadan kadromuzda görmek istediğimiz oyuncularla transfer çalışmalarını tamamladık. Kendi tesislerimizde ve Bolu'da yaptığımız kamplarda hazırlık maçlarına ağırlık verdik. Bu oynadığımız müsabakalarda eksikliklerimizin olup olmadığına baktık. Teknik ekibimizin verdiği raporlar doğrultusunda bir eksikliğimiz yok. Hatta antrenman eksikliği ve sakatlığı bulunan oyuncularımızda aramıza katılırsa daha da güçlü bir ekip olacağız" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Denizlispor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement