Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik telefonu - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik telefonu

A Milli Takımımız, EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Takım teknik direktörü Montella ve oyuncuları arayarak tebrik etti. Arda Güler'in golü için " dört dörtlük bir goldü" ifadesini kullanan Erdoğan, genç yıldıza "Şampiyonanın en güzel gollerinden biri bu olacak. Devamını bekliyoruz" dedi. Genç oyuncu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İnşallah devamı gelecek" diye karşılık verdi.

19.06.2024 00:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın ev sahipliğinde yapılan 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan, maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile konuştu.

"ARDA'NIN GOLÜ DÖRT DÖRTLÜKTÜ"

İlk olarak Montella ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tebrik ediyoruz, mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda'nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum." dedi.

MONTELLA, ERDOĞAN'I PORTEKİZ MAÇINA DAVET ETTİ

Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile yapılacak karşılaşmaya davet etti. Öte yandan Erdoğan bugün doğum günü olan ve 50. yaşına giren Vincenzo Montella'nın yeni yaşını tebrik etti. İtalyan teknik adam da "Bugün daha güzel bir hediye alamazdım." ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'DAN ARDA'YA: DEVAMINI BEKLİYORUZ

Attığı şık golle galibiyette önemli rol oynayan ve aynı zamanda maçın adamı seçilen Arda Güler'le de konuşan Erdoğan, "Şampiyonanın en güzel gollerinden biri bu olacak. Devamını bekliyoruz." derken, genç oyuncu da "İnşallah devamı gelecek." diye karşılık verdi.

Maçın son golünü atan Kerem Aktürkoğlu'yla da görüşen Erdoğan, milli oyuncuyu attığı gol için tebrik ederek, "Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Tebrik ediyorum." diyerek kutladı.

Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bütün futbolcuların selamını iletirken, Erdoğan "Hepsinin gözlerinden öpüyorum." diyerek telefonu kapattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan A Milli Takım\'a tebrik telefonu

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Mustafa Bayrak:
    basit gürcüştanı da yensin ler..basit gürcüyü yenince bu kadar büyütmeye gerek yok..almanya ispanya hollanda ingilizi yensinlerde ozaman alkışlayalım 9 23 Yanıtla
    barış özcan:
    Sen alkışlama zaten, bu milli takım, basit olan takım bu turnuvada olmaz, ayrıca velevki basit diyelim, yinede yendiğimiz için alkışlaman lazım, milli duygular bunu gerektirir. 2 0
  • Ankara null:
    bu aradiysa ugursuzluk gelir artik gorun bakin 8 11 Yanıtla
  • Serkan Polat:
    ne konuşuldu acaba bilgilendirin bizi 2 1 Yanıtla
  • Beykozlu:
    Alo ben başkan :) 3 0 Yanıtla
  • Serafettin Eren:
    TRT yi tebrik etseydi keşke !! 1 0 Yanıtla
  • adam Art:
    Arkadaşlar takımın ufağı büyüğü olmaz İlk maç bu önemliydi herkes güzel oynadı kalecimiz biraz daha dikkatli olması lazım yediyi gol hatalıydı ama en son gol yaptığı için onu da tebrik ediyorum arda ve barışın yeri değişti maçı değişti antrenörümüzü de kutluyorum doğum günü hediyesi oldu haydi Türkiye kesinlikle içime doğdu Portekiz’i yenip turu geçeceğiz 0 0 Yanıtla
  • adam Art:
    Pardon kalecimiz için yaptığım yorum biraz yanlış yazmıştım en son asisti yaptığı için hatasını kurtardı demek istemiştim tekrar tebrikler başarılar diliyorum 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement