Süleymanoğlu: Mutluluktan Söylecek Bir Şey Bulamıyorum - Son Dakika
Spor

Süleymanoğlu: Mutluluktan Söylecek Bir Şey Bulamıyorum

Süleymanoğlu: Mutluluktan Söylecek Bir Şey Bulamıyorum

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Mutluluktan söyleyecek bir şey bulamıyorum." dedi.

22.03.2014 20:10  Güncelleme: 20:56

Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Mutluluktan söyleyecek birşey bulamıyorum" dedi.

Süleymanoğlu, DenizBank Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, yarı finalde Jastrzebski Wegiel'i 3-0 yenerek finale yükselmelerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum, inanılmaz birşey. Mutluluktan söyleyecek birşey bulamıyorum" diye konuştu.

Dörtlü Final'in ev sahipliğini alarak bir ilki yaşattıklarını belirten Süleymanoğlu, "Şimdi de finale yükselerek bir ilke imza attık. Ben bu çocuklarda o inancı görüyordum zaten. Seyircimiz yarın bizi daha fazla desteklerse, salonun tamamını doldurursa inşallah şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

3. setteki performans düşüklüğü sırasında endişeye kapılmadığını kaydeden Süleymanoğlu, "Bizimkiler geriye de düşse, geriden gelip yeniden öne geçmeyi başarıyorlar. Bunu bildiğim için inancımı hiç kaybetmedim"  dedi.

Takımın yardımcı antrenörü Taner Atik ise maçı net bir skorla kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

"Umarım yarın da bu kadar net bir skorla kazanırız" diyen Atik, "Takımların gücü ortada, bugün bunu gördük ama bizim de hafife alınacak bir takım olmadığımız ortaya çıktı. Seyircimiz bugün çok güzel destek verdi. Yarın da aynı desteği bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Hüseyin Koç ise Halkbank'ın, Türk erkek voleybolu için çok büyük bir gurur yaşattığını kaydetti ve "Yarın işimiz zor ama saha avantajımızı kullanıp kupayı alacağımızı düşünüyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Süleymanoğlu: Mutluluktan Söylecek Bir Şey Bulamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement