Denizlispor Saldırıyor - Son Dakika
Spor

Denizlispor Saldırıyor

Denizlispor Saldırıyor

Transferde gaza basan Denizlispor'da hareket sürüyor.

15.07.2013 17:44

Transferde gaza basan Denizlispor'da hareket sürüyor. Geçen hafta Manisaspor'dan ayrılan Kahe ve Sarıyer'den Egemen'le sözleşme imzalayan yönetim, Fransa'dan bir kanat oyuncusuyla ön anlaşma yapıldığını, ismi gizli tutulan 28 yaşındaki futbolcunun cuma günü Denizli'ye geleceğini açıkladı.

Fenerbahçe'den Berkay Can'ı, Antalyaspor'dan ise Hüseyin'i yeniden kiralamak isteyen yeşil-siyahlılar ayrıca Almanya'nın Duisburg takımından ön libero Tanju Öztürk ile Kasımpaşa'dan golcü Şahin Aygüneş ve orta saha oyuncusu Hüseyin Kala'yı da listeye aldı.

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi verecek bir kadro oluşturacaklarını söyleyen Başkan Süleyman Urkay, "Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Takımda direkt oynayacak kapasitede en az dört oyuncu daha transfer edeceğiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta iki oyuncuyla sözleşme imzalayabiliriz" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çelikkol ise Bucaspor'un kadro dışı bıraktığı Civar Çetin'le ilgilenmediklerini açıkladı. Çelikkol, "Civar'ın menajeri bizi aradı ancak o mevkide oyuncuya ihtiyacımız yok. Bu yüzden olumsuz yanıt verdik" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor Saldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement