Diyarbakırspor Taraftarına Para Ve Men Cezası Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakırspor Taraftarına Para Ve Men Cezası Verildi

Diyarbakırspor Taraftarına Para Ve Men Cezası Verildi
10.02.2015 22:10

Diyarbakırspor ile Gölcükspor müsabakasında çıkan olaylarda gözaltına alınan 4 taraftara para ve men cezası verildiği öğrenildi.

Spor Toto 3. lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Yeni Diyarbakır spor ile Gölcükspor müsabakasında çıkan olaylarda gözaltına alınan 4 taraftara para ve spor müsabakalarından men cezası verildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, hafta sonu Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda Spor Toto 3. Lig müsabakasında Yeni Diyarbakırspor ile Gölcükspor karşılaşmasında çıkan olaylar maça damga vurdu. Maçın son dakikalarında seyircisi önünde beraberlik gölüne engel olamayan Yeni Diyarbakırspor taraftarları gol kararına tepki göstererek sahaya indi. Çıkan olaylarda 1'i polis 4 taraftar yaralandı. Olaylara karışan 4 taraftar hakkında para cezası ve spor müsabakalarından men cezası verildiği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Taraftarına Para Ve Men Cezası Verildi - Son Dakika


Advertisement