Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Erciyes'te yapılacak - Son Dakika
Spor

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Erciyes'te yapılacak

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Erciyes\'te yapılacak

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası'nın şubat ayında Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

02.12.2021 11:26  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası'nın şubat ayında Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

Hacılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 24-27 Şubat 2022'de Erciyes Hacılar Kapı'da yapılacak şampiyona öncesi Uluslararası Dağ Kayağı Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı ziyaret etti.

Özdoğan ziyarette, etkinliğe 20 ülkeden çok sayıda sporcunun katılacağını ifade etti.

İtalyan ekibin hazırlıkları kontrol etmek için ilçede bulunduğunu belirten Özdoğan, "Bu bağlamda Uluslararası Dağ Kayağı Federasyonu ve Türkiye Dağcılık Federasyonu'na teşekkür ederim. Görüyoruz ki çocuklarımızın dağ kayağına olan ilgisi artıyor. İlçemizin ve ilimizin tanıtımında da böyle bir organizasyonun katkısı muhteşem olacak. İnşallah hazırlıklarda da son aşama tamamlandıktan sonra 20 ülkeden misafirlerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Uluslararası Dağ Kayağı Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Aytekin Sanalan da etkinliğe katkı sunanlara teşekkür ederek, yapılacak organizasyonun Kayseri ve Hacılar'ın tanıtımına katkı sağlayacağını kaydetti.

Ziyaretin ardından, Uluslararası Dağ Kayağı Federasyon Başkan Yardımcısı Roberto Cavallo ve Teknik Heyet Başkanı Stephano Muttini, Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağ Kayağı Kurulu Başkanı Yusuf Hakan Özdemir ve il temsilcisi Ahmet Duran ile toplantı yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Erciyes'te yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement