Dünyanın en zengin takımı oldular ama bir işe yaramadı! Newcastle'a komik transfer bütçesi - Son Dakika
Spor

Dünyanın en zengin takımı oldular ama bir işe yaramadı! Newcastle'a komik transfer bütçesi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Newcastle'ı satın alması taraftarları heyecanlandırdı ama transfer bütçesi bu coşkuyu devam ettirmedi. İngiliz ekibi tuzağa düşmemek için 60 milyon eurodan fazla harcama yapmama kararı aldı. Finansal Fair Play, 200 milyon euro olanak tanısa da bu değerlendirmeye alınmayacak.

18.10.2021 18:33  Güncelleme: 14:22

Newcastle United, parayı bu sezon harcamak istemiyor ama Premier Lig çetin. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, geçtiğimiz günlerde tam 352 milyon euroya Newcastle'ı satın aldı. Taraftarlar bu haberle havalara uçtu. Çılgınca kutlamalar yapıldı. Ancak FFP'nin tanıdığı 200 milyon euroluk limit kullanılmayacak.

Dünyanın en zengin takımı oldular ama nafile! Newcastle'a gülünç transfer bütçesi

60 MİLYON EURO

Newcastle, transfer pazarındaki pahalılık nedeniyle 60 milyon euroluk takviye bütçesi ayırdı. İngiliz ekibinin sahipleri, takımı tuzağa çekmeye çalışanların olduğunu düşünüyor.

Dünyanın en zengin takımı oldular ama bir işe yaramadı! Newcastle\'a komik transfer bütçesi

Son Dakika Spor Dünyanın en zengin takımı oldular ama bir işe yaramadı! Newcastle'a komik transfer bütçesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kubilay kubi: dibinde sudan, somali, etiyopya, nijer gibi açlıktan insanların õldüğü musluman ülkeler varken bizim hacc paraları ingiliz kulüplerine dağıtın bakalım 45 6 Yanıtla
  • Semih Yetkin: 353 milyon euro ya da feneri al :(borclarını kapat 50 milyon euro transfer bütcesi ayırsan yeter 10 7 Yanıtla
  • Mahir Tunç: adam kara para aklamak için aldı 7 3 Yanıtla

Advertisement