Engin: Aziz Yıldırım Orada Oturamaz - Son Dakika
Spor

Engin: Aziz Yıldırım Orada Oturamaz

Engin: Aziz Yıldırım Orada Oturamaz

Beşiktaşlı eski menajer Sinan Engin, Aykırı Sorular programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23.01.2013 14:23  Güncelleme: 18:44

CNN Türk Televizyonu'nda ekrana gelen Aykırı Sorular adlı program dün akşam Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve menajeri Sinan Engin'i ağırladı.

Engin, Beşiktaş'tan Galatasaray'a, Fenerbahçe'den Başbakan'ın futbol üzerindeki etkisine kadar bir çok konuya değinerek sivri açıklamalarda bulundu.

"BAŞBAKAN İSTEMEZSE AZİZ YILDIRIM ORADA OLAMAZ"

Başbakan'ın futbolu etkisi ne kadar sorusunu, "Futbol Başbakan'ın kontrolündedir" diyerek yanıtlarken, "Bugün Başbakan istemese pek çok insan koltuklarında oturamaz. Bunlara Demirören ve Aziz Yıldırım da dahil. Başbakan'ın düzgün insan normlarına uymayan kimse bu görevlere gelemez. Demirören düzgün insandır. Başbakan istemezse Aziz Yıldırım orada oturamaz." dedi. ''Sayın Demirören Başbakan'ın atamasıyla mı geldi?'' sorusuna ise Engin, ''Başbakan istemeseydi Demirören olmazdı'' dedi.

Engin Beşiktaş ve Fenerbahçe'de işlerin farklı olduğunu, Galatasaray'da ise bu durumun geçerli olmayacağını söylerken Ünal Aysal için bu sorunun sorulması üzerine, "Galatasaray'da yapı biraz daha farklı, Ünal Aysal için bu geçerli değil" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN STADINA BAŞBAKANIMIZ ONAY VERDİ"

Sinan Engin Başbakan'ın futbol üzerindeki etkisini anlatırken, ''Beşiktaş'ın yapılacak 41 bin kişilik kapasiteli stadı için isterse devletin belirli kademeleri ve Sayın Başbakanımız sıcak bakmazsa stadın izni çıkmaz'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Engin: Aziz Yıldırım Orada Oturamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement