Eyüpspor'da Transfer - Son Dakika
Spor

Eyüpspor'da Transfer

Eyüpspor\'da Transfer

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor, Adana Demirspor'dan Ufuk Arslan'ı renklerine bağladı.

17.01.2012 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor, Adana Demirspor'dan Ufuk Arslan'ı renklerine bağladı.

Eyüpspor'un, Adana Demirspor'dan transferi 24 yaşındaki savunma oyuncusu Ufuk Arslan anlaşma sağladı. Ufuk Arslan, Eyüpspor tesislerine gelerek kendisini resmi olarak Eyüpsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Eyüpspor Başkan Yardımcısı Uğur Şen, Ufuk'u uzun süredir takip ettiklerini belirterek, "Genç ve çalışkan bir savunma oyuncusu transfer ettik. Ufuk gelecek vaat eden bir oyuncu, o da Eyüpspor forması giymeyi çok arzuluyordu. Ufuk'un transferi camiamıza hayırlı olsun. Lig başında hedeflediğimiz yerde olmadığımızın farkındayız. Devre arasında birbirinden önemli transferlere imza attık. Artık başarıdan başka bir şey düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.

Genel Müdür Tevfik Özüdüz'ün tanzim ettiği sözleşmeyi imzalayan Ufuk Arslan Eyüpspor forması giyeceğinin huzuru içinde olduğunu söyledi. Arslan, "Eyüpspor 2. ligin en üst düzey takımı. 2. ligde oynayan tüm futbolcular Eyüpspor'un formasını giymeyi çok arzu ediyor, Eyüpspor formasını giymek bana da nasip olduğu için çok mutluyum. Özellikle transferimde önemli rol oynayan Başkan yardımcısı Uğur Şen'e teşekkür ediyorum " dedi.

Başarılı savunma oyucusu Ufuk Arslan sırasıyla Karşıyaka, Gençlerbirliği, Hacettepe ve Adanademirspor formalarını giydi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eyüpspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement