Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer bombardımanı başlıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer bombardımanı başlıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra transfer dönemi resmen başlayacak. Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Kapki, Fenerbahçe'nin bir kaleci ve santrfor transferi yapacağını ve Aboubakar'ın üç gömlek üstüyle geleceğini iddia etti.

07.06.2023 17:57  Güncelleme: 19:31

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran ve iki derbide de ezeli rakibine 3-0'lık skorla kaybeden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, son senesinde iddialı bir kadroyla artık şampiyonluğu yaşamak istiyor.

FİNALDEN SONRA HAREKAT BAŞLIYOR

Sarı-Lacivertliler, pazar günü Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'le karşı karşıya gelecek. İzmir'de oynanacak maçın ardından Fenerbahçe için transfer dönemi resmen başlıyor.

Federasyon Başkanı'ndan bomba istihbarat: Ali Koç kafayı kırmış, Aboubakar'ın üç gömlek üstünü getiriyor

KALECİ VE FORVET TRANSFERİ

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı ve Radyo Gol'un Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kapki, Radyo Gol'deki programda dikkat çeken bir istihbarat paylaştı. Kapki, bir kaleci ve santrfor transfer olacağını ifade etti.

"ALİ KOÇ KAFAYI KIRMIŞ, ABOUBAKAR'IN ÜÇ GÖMLEK ÜSTÜ GELİYOR"

Kapki söz konusu programda, "Fenerbahçe'nin gündeminde çok önemli isimler var. Ali Koç kafayı kırmış. Getirecekleri bir isim var. Aboubakar'ın üç gömlek üstü. Livakovic ile de çok iyi bir noktadalar, bitti bitecek" dedi.

Fenerbahçe\'de gelecek sezon için transfer bombardımanı başlıyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer bombardımanı başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Islam Dervişoğlu: Acilen Fenerbahçe'nin başkan değiştirmesi lazım , ve kalıcı ile ne işimiz var mevcut kalecilerimiz iyi , fenerin defansı çok ağır 82 14 Yanıtla
  • haydar topçu: Gelecek sezonda fenerin işi zor beşiktaş şampiyon olur şenolgüneş var 44 50 Yanıtla
  • Azem Ates: Yine Galatasaray şampiyon olur bence 15 12 Yanıtla
  • Net Net: Ali koç bir an önce bırakıp gitsin yoksa lig başında ana avrat seyirci sövmeye başlıyacak..ali koç orda olduğu müddetçe fener şampiyon olamaz,kafası hala bunu anlayamıyorsa ali kaçtan bi cacık olmaz..hala arkasındaki küreselci çeteye güveniyorsa biz onları çoktan tarihe gömdük..mevzu fener bahçenin şampiyon olması değil.ali koç bir proje için oraya getirildi.biz çok iyi biliyoruz..ve ona geçit verilmeyecek..daha tribünler ali koca küfür etmeye başlamadı seneye kalırda oda olacak.. 15 6 Yanıtla
  • Ali Yanık: Fb şampiyonluk kariyeri var sistemi çıktıktan sonra sona ermiştir 200 milyon dolar borcu olan takımdan hiçbir şey beklemeyin kaliteli bir kadro kuramayacaktır her geçen gün fb eriyecek farkına varın artık... 9 8 Yanıtla
  • Yüksel Demir: GALATASARAY 4 4 Yanıtla
  • Ozay Metin: Hahahahha her sene bombardıman var randıman yok haha 0 2 Yanıtla
  • Faruk AK: Ali ile jesus kalırsa tüm futbolcular dağılır 0 0 Yanıtla
  • İbrahim Soytetir: Bir Galatasaraylı olarak Ali Koç hep fenerbahçe başkanı olsun isterim 0 0 Yanıtla

Advertisement