Futbol: Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Futbol: Hazırlık Maçı

Antalyaspor, hazırlık maçında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'a 2-1 yenildi.

07.01.2016 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor, hazırlık maçında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'a  2-1 yenildi.

Antalyaspor, ikinci yarı kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Stuttgart takımıyla, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlıların yeni teknik direktörü Portekizli Manuel Ferreira de Morais'in yurt dışında olması nedeniyle teknik sorumlu Mehmet Uğurlu yönetimindeki Antalyaspor sahaya Mbolhi, Birkan Öksüz, Sezer Badur, Celustka, Sakıb Aytaç, Makoun, Zeki Yıldırım, Kadir Bekmezci, Serdar Özkan, Emre Akbaba, Mbilla 11'i ile çıktı.

Konuk takım Stuttgart ise Langerak, Baumgarti, Niedermeier, Heise, Grosskreutz, Klein, Serey, Wanitzek, Maxim, Kruse ve Kravets 11'i ile sahada yer aldı.

Kırmızı beyazlı ekibin golünü 14. dakikada Emre Akbaba atarken, konuk ekibin sayıları 82. dakikada Jan Kliment ve 86. dakikada Toni Sunjic'den geldi.

Karşılaşmada yedek soyunan Antalyaspor'un Kamerunlu oyuncusu Samuel Eto'o'nun, sık sık saha kenarına kadar gelerek takım arkadaşlarına taktik verdiği görüldü.

Stuttgart'ın Galatasaray'dan yeni transfer ettiği Kevin Grosskreutz, karşılaşmanın ilk yarısında forma giydi. Antalyaspor'un hazırlık kampında denediği Kamerunlu forvet oyuncusu Gael Etock da ikinci yarıda şans buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement