Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menajeri Günaydın: "Gaziosmanpaşa deplasmanında 3 puan alarak geçen haftaki Turgutluspor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz"

25.10.2013 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Kulübü İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Gaziosmanpaşa ile deplasmanda yapacakları maçı kazanarak geçen haftaki Turgutluspor mağlubiyetini unutturmak istediklerini söyledi.

Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa maçının Yeni Malatyaspor açısından çok önemli olduğunu belirtti. Malatya'ya galibiyetle dönmek istediklerini dile getiren Günaydın, "Uğur Bulut dışında sakat futbolcumuz yok. Fahri Tatan da cezalı olduğu için oynayamayacak. Biz iyi bir takımız. Takım olarak elimizden geleni yaparak 3 puanı alıp döneceğiz" dedi.

Bu maçın ardından grup lideri İnegölspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Günaydın,"Gaziosmanpaşa deplasmanında 3 puan alarak geçen haftaki Turgutluspor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz" diye konuştu.

İstanbul'daki Malatyalılara seslenen Günaydın, şunları söyledi:

"Sezonun ilk maçında Sarıyer ile deplasmanda karşılaşmıştık. Yeni Malatyaspor, o karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle evindeki ilk maçta Gümüşhanespor'a karşı seyircisiz oynamıştı. O yüzden İstanbul'daki taraftarlarımızın maçta sakin olmalarını ve sadece Yeni Malatyaspor'u desteklemelerini istiyoruz çünkü çıkan olaylar nedeniyle kulübümüz çok ağır cezalarla karşı karşıya kalıyor." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement