Futbolcular Mağlubiyete Üzülüyor - Son Dakika
Spor

Futbolcular Mağlubiyete Üzülüyor

Futbolcular Mağlubiyete Üzülüyor

Bursaspor'da İngiliz file bekçisi Scott Carson iki hatanın maça mal oluduğunu söyledi.

23.02.2013 10:25  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a 2-1 mağlup olurken, İngiliz file bekçisi Scott Carson iki hatanın maça mal oluduğunu söyledi.

Carson, yeşil-beyazlı ekibin yediği ilk golde hatası olduğunu kabul ederken, "İkinci gole neden olan penaltı kararının doğru olmadığına inanıyorum. Oyunun başında hakimiyet bizdeydi. Yaptığım hata kalemizde gole neden oldu. Ardından beraberliği yakaladık. İkinci yarıda biraz daha istediğimiz oyunu sahaya yansıtmaya çalıştığımız sırada penaltı oldu. Daha iyi çalışıp sonraki maçlarımızda bu durumu telafi edeceğiz" diye konuştu.

SERDAR AZİZ: "HAKEMLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN"

Genç savunma oyuncusu Serdar Aziz hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarından memnun olmadığını söyledi. Serdar, bekledikleri gibi zor bir maça çıkmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ifade ederken, şunları söyledi:

"İlk golde bir hata oldu. Futbol hatalar oyunu. Olabilir. Ardından skoru 1-1'e taşıdık. İki takım da gerçekten iyi mücadele etti. Yazık günah, herkes görüyor. Hakemler hakkında konuşup antipatik olmak istemiyorum ama biz sahada nasıl dikkatliysek, hakemler de kararlarında biraz daha dikkatli olsun. Hakemlerimizde kendilerini geliştirsinler."

MURAT: KIRMIZI KARTLA MAÇ KOPTU

Murat Yıldırım, maçın ortada geçtiğini, zeminin çok kötü olduğunu, penaltı pozisyonunu göremediği için bir şey söyleyemeyeceğini ifade ederek, "Pozisyon ve kararı yorumculara bırakıyorum. Ardından kırmızı kart ile maç koptu diyebilirim" dedi.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Futbolcular Mağlubiyete Üzülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement