Galatasaray, Manchester United Maçına Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray, Manchester United Maçına Hazır

Galatasaray, Manchester United Maçına Hazır
19.11.2012 21:16

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Manchester United'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına akşam antrenmanıyla tamamlayarak kampa girdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Manchester United'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına akşam antrenmanıyla tamamlayarak kampa girdi.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde Galatasaraylı futbolcular üç grup halinde beşe iki top kapma çalışması yaptı. Isınma açma germe hareketlerinin ardından sarı kırmızılı futbolcular performans uzmanı Scott Piri yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın akşam antrenmanı şut çalışmasının ardından yapılan soğuma egzersizleriyle son buldu.

Sarı-kırmızılı takım, Manchester United karşılaşmasının hazırlıklarını bu antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Manchester United Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement