Manisa'da bu akşam oynanacak Akhisar Belediyespor- Galatasaray maçı öncesi İzmir'de gergin dakikalar yaşandı. Bir grup Göztepe taraftarı, Galatasaray'ın genç futbolcusu Aydın Yılmaz'ın imza günü etkinliğine katıldığı Galatasaray Store'a şemsiye, yumurta ve şişe attı.
Aydın Yılmaz'ın Hatay semtindeki Galatasaray Store'daki imza gününe katılacağını öğrenen sarı kırmızılı taraftarlar, öğle saatlerinden itibaren mağaza önünde kalabalık oluşturdu. Bekleme sırasında takımları için tezahürat yapan taraftarların coşkusu, genç futbolcunun GS Store'a gelmesinden sonra daha da arttı. Bu esnada Göztepeli olduğu öğrenilen bir grup, mağaza önündeki Galatasaylılara yumurta, şemsiye ve şişe attı.
Bazı Galatasaraylıların da karşılık vermesiyle gerginlik artarken, araya giren özel güvenlik görevlileri, Göztepelileri uzaklaştırarak olayın büyümesine izin vermedi. Kısa bir süre mağazada kalan Aydın Yılmaz, daha sonra takımın kamp yaptığı otele döndü.
DHA(YC/AÖ) - İzmir
Son Dakika › Spor › Galatasaraylılar'a İzmir'de Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.