Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Moral Bulmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Moral Bulmak İstiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Moral Bulmak İstiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1 Lig’in 24. haftasında yarın evinde Samsunspor’u ağırlayacak.

05.03.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1 Lig'in 24. haftasında yarın evinde Samsunspor'u ağırlayacak. Mavi-beyazlılar, zorlu Samsunspor engelini kayıpsız geçerek moral bulmak istiyor.

Ligde kötü gidişatı süren iki ekip, kozlarını yarın Kamil Ocak Stadyumun'da paylaşacak. Ligin ilk yarısında Samsun 19 Mayıs'ta oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle bitmişti. Ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligde 23. hafta da aldığı 11 beraberlikle Balıkesirspor'dan sonra en çok berabere kalan takim konumunda.Mavi-beyazlılar, yarın karşılaşacağı Samsunspor engelini kayıpsız atlatarak moral bularak, ligde son olarak 20. haftada evinde Kayseri Erciyesspor 2-0 mağlup ettiği maçı sonrası 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kırmızı-beyazlılar ise aldığı 2 deplasman galibiyetini Gaziantep ekibi karşısında sürdürmek niyetinde. Abdullah Yılmaz yöneteceği zorlu karşılaşma yarın saat 13.30'da başlayacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, zorlu karşılaşmanin hazırlıklarını tamamlayarak maç için Gaski Tesisleri'nde kampa girdi.

3 OYUNCU KART CEZALISI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da zorlu mücadele öncesi sakatlığı süren Onur Alkan'ın yanı sıra Alanzinho'nun durumu maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Bu iki futbolcu dışında kaleci Adam Stachowiak, Yenal Tuncer ve Murat Yıldırımde kart cezalısı durumunda bulunuyor.

LİGDE 18. RANDEVU

Ligde daha önce 17 kez karşılaşan iki ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 6, Samsunspor ise 8 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.Ev sahibi ekip rakibiyle evinde oynadığı son 8 resmi müsabaka da 2 galibiyet,5 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. oynanan 17 lig maçında Gaziantep ekibi 24 gol atarken, kırmızı-siyahlı ekip ise rakip ağlara 19 gol bıraktı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Moral Bulmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement