Giggs: Güzel Günler Yakında... - Son Dakika
Spor

Giggs: Güzel Günler Yakında...

Giggs: Güzel Günler Yakında...

Manchester United'ın geçici olarak teknik direktörlüğünü yapan, aynı zamanda futbolcu olarak da devam eden Giggs, Old Trafford'da taraftarlara seslendi.

07.05.2014 01:00

Kırmızı Şeytanlar'ın emektar futbolcusu ve son haftalarda da takımın teknik patronluğunu yapan Ryan Giggs, 3-1'lik Hull City zaferinin ardından Old Trafford'da Manchester Unitedlı taraftarlara seslendi.

Tecrübeli futbol emekçisi, galibiyetin ardından eline mikrofonu aldı ve tribünlere seslendi. Giggs, "Futbolcular, teknik ekip ve kendi adıma bu sezon boyunca bize destek olan siz taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sezon sonunda bizden ayrılacak olan Nemanja Vidic'e de özel olarak teşekkür ediyorum. Buradan bizim en iyi dileklerimizi yanına alarak ayrılıyor." ifadeleriyle konuşmasına başladı.

"GÜZEL GÜNLER YAKINDA"

Kötü bir sezon geçirdiklerini kabul eden yıldız oyuncu, "Zorlu bir sezon geçirdik ve geçmiş yıllarda aldığımız başarılar bizi biraz şımarttı. Siz bu takımı, bu ekibi hep desteklediniz ve eminim gelecek yıllarda güzel günler yeniden bizleri bekliyor." dedi.

Hull City galibiyetinin gelecekten minik bir özet olduğunu söyleyen futbol efsanesi "Bizi desteklemeye lütfen devam edin. Bugün gelecekten küçük bir parça gördünüz. Biz asla yerinde durmayan bir takımız. Genç isimlerle oynadık ve gençlere her zaman şans verdik. Güzel futbol oynadık. Gelecekte de böyle olacak. Her zaman kazanan olamayız, ama bizi desteklemeye devam edin. Yakında görüşürüz." diye konuştu.

"GIGGS BİZİ BIRAKMA"

Manchester Unitedlı taraftarlar, Giggs'in konuşması sırasında büyük bir pankart açtı. Pankartta "Giggs bizi bırakma" ifadesi yer aldı. Old Trafford'daki tüm taraftarlar da bu pankarta 'Giggs bizi bırakma' tezahüratları ile eşlik etti.

Vidic de Giggs'in ardından yaptığı konuşmada taraftarlara teşekkür etti. İki yıldız ismin de gözlerindeki yaşlar dikkat çekti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Giggs: Güzel Günler Yakında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement