Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında Azerbaycan'ın Azal PFC takımını Diarra ve Isaac'in golleriyle 2-0 yendi.

11.07.2012 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında Azerbaycan'ın Azal PFC takımını Diarra ve Isaac'in golleriyle 2-0 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'nde sürdüren Medical Park Antalyaspor, Azerbaycan'ın Premier Lig takımlarından Azal PFC ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar Mehmet Özdilek yönetiminde ilk yarı ve ikinci yarı iki ayrı takım olarak sahaya çıktı. Davraz- Sirene Otel'in sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısına kırmızı-beyazlılar kalede Polat, savunmada Deniz Aslan, Deniz Barış, Lokman, Minev, orta sahada Murat Akın, Uğur İnceman, Xavier Kodjo, Emrah forvette de Emre Torun ve Lamine Diarra ilk on biri ile başladı. İlk dakikalarda orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta oyuna ağırlığını koyan Antalyaspor, 29. dakikada Emrah'ın ortasına ayak koyan Diarra'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda Deniz Aslan'ın yerine Yusuf Onur Arıkan 35. dakikada oyuna girdi ve devre 1-0 Antalyaspor lehine tamamlandı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek karşılaşmayı sahanın yan tarafında bulunan kulenin tepesinden Futbol Direktörü Sedat Karabük ile birlikte takip ederken takımı antrenör Şenol Fidan sahaya sürdü.

Antalyaspor'da ikinci yarıda sadece Lokman ve Kodjo sahada kalırken diğer tüm oyuncular değişti. Kırmızı-Beyazlı takımın ikinci yarıdaki 11'i şu isimlerden oluştu: Sammy, Ali Tandoğan, Musa Nizam, Lokman, Ergün Teber, İbrahim, Pedro, Baran, Tita, Kodjo ve Isaac Promise. Mücadelenin bitimine 15 dakika kala sahneye çıkan Promise farkı ikiye çıkardı ve mücadele 2-0 Antalyaspor'un galibiyetiyle tamamlandı.

ANTALYA'DAN ARAP KADAYIFI GELDİ

Karşılaşma sonrasında ise Medical Park Antalyaspor'u yakında takip eden esnaf Ahmet Katı, futbolculara Antalya'dan getirdiği Arap kadayıfı tatlısını ikram etti. Futbolcular ikramı geri çevirmeyerek bir tepsi tatlıyı yediler.

SAMMY YENİDEN KALEDE

Geçtiğimiz sezon oynanan Beşiktaş karşılaşmasında ayağı kırıldıktan sonra uzun bir süre sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan Sammy Ndjock formasına kavuştu. Genç file bekçisi dün oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında eldivenleri Polat'tan devraldı ve başarılı bir karşılaşma çıkardı.

6 OYUNCU FORMA GİYMEDİ

Antalyaspor'un 28 futbolcudan oluşan kamp kadrosundan dünkü karşılaşmada 6'sı forma giymedi. Hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Eren ve Koray Arslan'ın yanı sıra dün sabah yapılan çalışmada kafa kafaya çarpışan Nikola Zizic ve Hakan Arıkan da takım arkadaşlarını kenardan izledi. Genç oyunculardan Mustafa Altun ve Zeki Yıldırım da maçta forma şansı bulamadı.

GOLLER YENİ TRANSFERLERDEN

Medical Park Antalyaspor'un sezonun ilk hazırlık maçında karşılaşmanın ilk 45 dakikasında skoru belirleyen gol Lamine Diarra'da gelirken ikinci yarıda farkı artıran golün altına imzayı Isaac Promise koydu. Her iki futbolcu da başarılı bir futbol ortaya koyarak yeni sezon için umut verdi.

KAPTAN UĞUR İNCEMAN

Medical Park Antalyaspor'da sahaya kaptan olarak Uğur İnceman çıktı. Kırmızı-beyazlı takımın yeni sezonda birinci kaptanı olmasına karar verilen orta saha oyuncusu, devre arasında oyundan çıkınca pazubandı Ali Tandoğan'a devretti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek takımın birinci kaptanının Uğur olmasına karar verdiklerini, diğer kaptanlar için henüz kararlarını açıklamadıklarını kaydetti.

Maç sonrası kampı değerlendiren Azal Teknik Direktörü Vagif Sadıkov, "Davraz'da iki hazırlık maçı planladık. Yarından sonra takıma üç gün izin vereceğiz. 15 Temmuzda Bolu'da son çalışmalarımız yapacağız. Bu sezon Avrupa kupalarına katılacak bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Azerbaycanlı genç oyuncu Orhan Hesenov ise çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve gelecek sezon iyi bir yerde bitireceklerini belirtti.

Medical Park Antalyaspor oyuncusu Ali Tandoğan, geçen sezonda yaşadıkları sıkıntıyı bu sene aşacaklarını ve bir daha kötü duruma düşmeyeceklerini belirtti. Tandoğan, "Burada bol bol kondisyon kazandık. Yeni gelen arkadaşlarla iyi bir uyum oldu. Sezon başlamasına uzun bir dönem var. İlk etap çok güzel geçti. Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Daha iyi yerlere geleceğiz" ifadesini kullandı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement