Hollanda'dan Galatasaray'a Sert Eleştiri - Son Dakika
Spor

Hollanda'dan Galatasaray'a Sert Eleştiri

Hollanda\'dan Galatasaray\'a Sert Eleştiri

Galatasaray'ın deplasmanda Real Madrid'e 3-0 yenilmesi Hollanda basınında geniş yer aldı.

04.04.2013 16:47  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 3-0 yenilmesi Hollanda basınında geniş yer aldı. Ülkenin önde gelen gazete ve televizyonları, sarı-kırmızılıların Real Madrid için kolay bir lokma olduğu yorumunu yaparken, Fatih Terim'in öğrencilerinin etkisiz futbolunu eleştirdi.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e 3-0 yenilen Galatasaray'ın sergilediği futbol Hollanda basınında sert dille eleştirildi. Ülkenin önde gelen gazete ve televizyonlarında yapılan yorumlarda "Real Madrid, parmağı burnunda Galatasaray'ı ezdi", "Real Madrid, Galatasaray'a üç beden büyük geldi", "Real Madrid, ayağında terlikle Galatasaray'ı yendi", "Real Madrid, Galatasaray'a çok büyük geldi",

"Sneijder, her zamanki gibi çok erken değiştirildi" yorumlarını yaparken Galatasaray'ın sergilediği futbolu eleştirdi.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden de Telegraaf, ""Real Madrid, ayağında terlikle Galatasaray'ı yendi" başlığını kullanarak kaleme aldığı haberde "Real Madrid, Bernabeu stadında konuk ettiği Galatasaray'ı çok kolay geçti. Ev sahibi ekip, Türkleri 3-0 yenerek tur için büyük bir şans yakaladı. Maçın başlangıç düdüğünün ardından gol arayışına başlayan Real Madrid, Mesut Özil'in asistini gole çeviren Cristiano Ronaldo ile aradığı ilk golü buldu. Maçın genelinde etkisiz futbol sergileyen Galatasaray, Türklere hayal kırıklığı yaşattı" şeklinde yorum yaptı.

"Real Madrid, Galatasaray'a çok büyük geldi" başlığını kullanan Algemeen Dagblad gazetesi, okurlarına yansıttığı haberde "Kendi ülkesinde FC Barcelona'nın gölgesinde kalan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estiriyor. Çeyrek finalin ilk maçında Galatasaray'ı 3-0'la geçen Real, yarı finalin kapısını araladı. Türklerin gol kralı Burak Yılmaz, maçın genelinde takım arkadaşları gibi etkisiz futbol sergiledi. İlk on birde maça başlayan Hollanda Milli Takımı'nın kaptanı Wesley Sneijder, 45 dakika sahada kaldı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte soyunma odasında kalan Sneijder, alınan 3-0 yenilgi sonrasında hüzünlü bir şekilde İstanbul'a döndü" ifadelerini kullandı.

Diğer Hollanda gazetelerinden de Volkskrant, "Real Madrid, Galatasaray'a şans tanımadı", Trouw, "Real için çok kolay oldu", Het Parool ", "Real Madrid, parmağı burnunda Galatasaray'ı ezdi" başlıklarını kullandılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hollanda'dan Galatasaray'a Sert Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement