İsmail Köse'ye Süper Lig Kancası - Son Dakika
Spor

İsmail Köse'ye Süper Lig Kancası

İsmail Köse\'ye Süper Lig Kancası

Spor Toto 2.Lig temsilcisi Turgutluspor'un genç yıldızı İsmail Köse, Süper Lig takımlarının listesinde yer alıyor.

23.05.2013 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor'un genç yıldızı İsmail Köse, Süper Lig takımlarının listesinde yer alıyor.

Genç yetenek İsmail Köse'ye Trabzonspor ve Gençlerbirliği resmen talip oldu. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Trabzonspor transfer komitesinin bizzat Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan'ı arayarak genç yıldıza talip olduklarını ifade ettikleri öğrenildi.

İlk profesyonel sezonu geçiren ve U-15 ve U-16 milli takımlarında kaptanlık yapan 17 yaşındaki İsmail Köse, profesyonel olmadan önceki süreçte de birçok Süper Lig takımı tarafından transfer edilmek istemişti.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan, "Gençlerbirliği ve Trabzonspor'dan resmi olarak teklif aldık. Biz genç oyuncumuzun önünü açmak isteriz. Turgutlu'nun değeri olan ve Turgutluspor'u uluslararası platformda temsil eden İsmail Köse çok özel bir oyuncudur. Oyuncumuzun Süper Lig takımlarından teklif alması bizleri mutlu etti. Birçok kulüp daha önceki yıllarda İsmail Köse'yi kadrosuna katmak istemişti. İsmail Köse'nin tüm transfer masrafları, ücreti Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan tarafından karşılanıyor. Bu teklifleri yönetim kurulumuzu ve teknik heyetimizi ile görüşüp nihai kararımızı vereceğiz. Umarım İsmail Köse'nin geleceği için en uygun transfer ortamı oluşur. Yetenekleri ve karakteriyle uzun yıllar Türk Futboluna en üst seviyede hizmet edecektir, bundan hiçbir şüphemiz yok" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İsmail Köse'ye Süper Lig Kancası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement