2. Ligde Kahramanmaraşlı Hakem Krizi Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

2. Ligde Kahramanmaraşlı Hakem Krizi Çıktı

25.01.2018 19:56  Güncelleme: 09:00

2. Lig ekiplerinden Silivrispor, Karşıyaka maçına Kahramanmaraşlı hakemin atanmasına itiraz etti. Silivri, küme düşmeme mücadelesinde Kahramanmaraş ile çekişiyor.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 19'uncu haftasında oynanacak Silivrispor - Karşıyaka maçı öncesinde hakem krizi yaşandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 27 Ocak Cumartesi günü oynanacak maçta Kahramanmaraş bölge hakemi Ali Karatutlu'yu görevlendirirken, Silivrispor cephesi bu karara tepki gösterdi. 9 puanla ligin son sırasında bulunan Silivrispor, kendisinden 3 basamak yukarıda yer alan 15 puanlı Kahramanmaraşspor ile küme düşme yarışında kıyasıya bir rekabet sürdürürken, Silivrispor cephesi bu rekabetten ötürü, Kahramanmaraşlı olan Ali Karatutlu'nun Karşıyaka maçını yönetmesine tepki gösterdi ve TFF'ye hakem değişikliği başvurusunda bulundu.

"TEPKİLER NEDENİYLE DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ"

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, TFF'ye gönderdiği dilekçede, "TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 27/01/2018 Cumartesi günü oynayacağımız Karşıyaka müsabakasına atanan Ali Karatutlu isimli hakemimizin iyi niyetli maç yöneteceğinden şüphemiz yoktur. Hakemin, ligdeki rakibimiz olan Kahramanmaraşspor ile aynı bölgeden olmasından ötürü kamuoyunda oluşan tepkiler nedeniyle değiştirilmesini talep etmekteyiz" dedi.

TFF'nin bu başvuruya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 2. Ligde Kahramanmaraşlı Hakem Krizi Çıktı - Son Dakika


Advertisement