Kanada Gp, Lotus'un Gözünü Korkutuyor - Son Dakika
Spor

Kanada Gp, Lotus'un Gözünü Korkutuyor

Kanada Gp, Lotus\'un Gözünü Korkutuyor

Lotus F1 takımı, Kanada GP'nin pist karakteristiğinin aracına uyumlu olmaması nedeniyle kendilerini zor bir hafta sonunun beklediğini düşünüyor.

03.06.2014 17:45

Takım patronu Federico Gastaldi'ye göre Gilles Villeneuve pistinin uzun düzlükleri, E22'nin en zayıf yönünü ortaya çıkartacak.

"Bu hafta sonu pistin aracımızın karakteristiğiyle ve güçlü yönleriyle uyuşmaması nedeniyle zor bir mücadele bizleri bekliyor fakat her ne olursa olsun yakında sorunları bulup çözeceğiz."

Montreal'in zor olacağı görüşünekatılan takımın teknik direktörü Nick Chester ise, Pirelli'nin Kanada GP'ye getirdiği lastik seçimlerinin kendilerine yardımcı olabileceği görüşünde.

"Oldukça ilginç ve zor bir yarış olacak. Öte yandan yarışta yumuşak ve süper yumuşak lastikler kullanılacak olması bizim işimize yarayabilir. Bir diğer yandan ise Kanada GP'de çok uzun düzlükler var ve bunun bizim için harika olmadığını söyleyebiliriz."

Hala bu sezonki ilk puanlarını almak için mücadele eden Pastor Maldonado da bu hafta sonunun Lotus için harika olmayacağı görüşünde.

"Takım için zor bir hafta sonu olacak. Sahip olduğumuz aracın güçlü ve zayıf yönlerine baktığımızda bu kadar uzun düzlüklere sahip bir pistte zirvede olmayı beklemiyoruz."

Markalar şampiyonasında yedinci sırada bulunan Lotus, sekizinci sıradaki Toro Rosso ile eşit puana sahip.

TürkiyeF1

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kanada Gp, Lotus'un Gözünü Korkutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement