Karşıyaka'da Transfer Harekatı - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da Transfer Harekatı

Karşıyaka\'da Transfer Harekatı

Ptt 1'inci Ligi'nde kalan 16 maçta kurtuluş ateşini yakmak için kadroda geniş çaplı operasyona giden son sıradaki Karşıyaka'da transfer harekatı sürüyor.

22.01.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde kalan 16 maçta kurtuluş ateşini yakmak için kadroda geniş çaplı operasyona giden son sıradaki Karşıyaka'da transfer harekatı sürüyor.

Yönetim, son olarak, 2010-11 sezonunda kadroda yer alan, o dönem yasaklı madde kullandığı için 2 yıl ceza alan Barış Memiş'le söz kesti. Erciyesspor'dan ayrılan 26 yaşındaki kanat oyuncusu idmanlara başladı. İlk etapta yüksek para talep eden Barış'ın indirime gitmesi halinde imza atacağı bildirildi. Yeşil kırmızılılar, Balıkesirspor'dan stoper Abdulhamit ve geçen sezon kaleyi koruyan Behram Zülaloğlu'na da imza attırma aşamasına geldi. Tarsus İdman Yurdu'ndan ayrılan Behram takımla birlikte antrenmana çıkıyor.

Öte yandan Barcelona altyapısında yetişen forvet Gael Etock'u İzmir'e getiren yönetim, Kamerunlu oyuncuyu bir süre deneme kararı aldı. Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Eto'nun sahibi olduğu futbol okulunda keşfedilen 23 yaşındaki oyuncunun, daha önce İspanya, Belçika ve İsrail'de forma giydiği öğrenildi.

Bu arada prensip anlaşmasına varılan Hırvat file bekçisi Marijan Antolovic'in kulübü Zeljeznicar'la bonservis konusunda sorun yaşandığı bildirildi. Sorunu çözmeye çalışan yönetim, Teknik direktör Yusuf Şimşek'in raporuyla gençlerden Okan ve kaleci Erhan'dan kulüp bulmalarını istedi. Okan'ın satılacağı, Erhan'ın kiralık verileceği öğrenildi.

YENİLER HAZIR KITA

Karşıyaka, PTT 1'inci Ligi'nde en kritik sınavlardan biri olarak görülen Şanlıurfaspor deplasmanına geçen haftaki Adana Demirspor maçına göre çok farklı bir kadroyla çıkacak. Ligde düşme hattında yer alan iki takımdan Karşıyaka, transfer yasağını kaldırarak yeni futbolcularına lisans çıkardı.

Yeşil kırmızılılarda yenilerden sağ bek Ömer, stoperler Efe Halil ve Diarra, sol bek Kvesic, ön libero Mustafa, orta saha oyuncusu Kovalchuk ve forvet Şahin'in ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Karşıyaka'da sakatlığı süren Berkay, Gökhan, Çağlar ve Tayfun bu hafta yok. Maç öncesi Karşıyaka 13, Şanlıurfa 17 puanda bulunuyor.

"TÜRKİYE LİGİ'Nİ TAKİP EDİYORDUM"

Karşıyaka'nın Metalist Kharkiv'den kadroya kattığı Ukraynalı futbolcu Kyrylo Kovalchuk, Türkiye liglerini yakından takip ettiğini söyledi. Rusya'da forma giydiği dönemde ABD'li aktör Tom Cruise'a benzetildiğini belirten orta saha oyuncusu, "Buraya gelmeden önce ve geldikten sonra Türkiye'de pek çok maç izledim. Bana göre PTT 1'inci Ligi, Süper Lig'den çok daha zorlu ve sert bir lig. Orta sahada hem ofansif hem de defansif oynayabiliyorum. Birçok maçta ileri uçta da görev yaptım. Karşıyaka'nın başarısı için elimden geleni yapacağım."

Yönetim, eski takımından belgeleri gelen Kovachuk'a mukavele imzalattı. Ukraynalı'nın lisansını yetiştirilmeye çalışılıyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da Transfer Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement