Karşıyaka'da yeni hedef Derince - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da yeni hedef Derince

Karşıyaka\'da yeni hedef Derince

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Nevşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı zirve yarışındaki rakiplerinden Belediye Derincespor'u da dize getirek dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

17.01.2023 11:52  Güncelleme: 11:56

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde Nevşehir Belediyespor'u 4-2 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayan Karşıyaka, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı zirve yarışındaki rakiplerinden Belediye Derincespor'u da dize getirek dış sahadaki 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmada Ağrı 1970 ve Belediye Kütahyaspor ile berabere kalan yeşil-kırmızılılar, 52 Orduspor FK'ya ise mağlup oldu.

Deplasmandaki son galibiyetini 6 Kasım 2022'de Yomraspor karşısında alan Karşıyaka, bu hafta kazanması halinde 77 gün sonra İzmir'e zaferle dönecek. İlk yarıda evinde Derince'ye 1-0 mağlup olan Karşıyaka, bu kez gülen taraf olmak istiyor. Takımın başında çıktığı 4 maçtan 6 puan çıkaran teknik direktör Selahaddin Dinçel de ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor. İzmir temsilcisinde sarı kart cezalısı durumuna düşen kaptan Mustafa Aşan forma giyemeyecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da yeni hedef Derince - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement