Kayseri Erciyesspor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

Kayseri Erciyesspor\'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 22. haftasında iç sahada Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

17.02.2014 20:46

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 22. haftasında iç sahada Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman yardımcı antrenör Roland Koch yönetiminde gerçekleştirildi. Dünkü Akhisar Belediyespor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular antrenmanı hafif tempolu koşu ile tamamlarken, diğer futbolcular ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı. Antrenman sırasında futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan defans oyuncusu Emre Öztürk, haftalar sonra ligde galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Akhisar Belediyespor'u deplasmanda yendiğimiz için mutluyuz. Bundan sonra her maç bizim için bir final. Bundan sonra her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi bir takım olduk artık. Yardımlaşma ve takım oluşumu başladı. Akhisar Belediyespor maçında oynadığımız futbol herkesi heyecanlandırdı. Bundan sonra da iyi sonuçlar alacağız inşallah. Herkesi stada bekliyoruz. Kayseri takımlarının ligde kalması için destek olmaları lazım."

Kaleci Gökhan Değirmenci de kaliteli bir takım olduklarını belirterek, "Takım oma yolunda ilerliyoruz. Bulunduğumuz ortamdan çıkmak için yeterli kaliteye sahibiz. İnşallah bunu başaracağız. İki maçtır yükselişimiz var, bunu devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Cem Can ise ligde kalmak için çok zorlu haftalara girildiğini dile getirerek, taraftarlardan kalan haftalarda takıma olan desteklerini artırarak, sürdürmelerini istedi.

Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor'da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement