Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin Türkiye Boks Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika
Spor

Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin Türkiye Boks Şampiyonası'nda şampiyon oldu

Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin Türkiye Boks Şampiyonası\'nda şampiyon oldu

Kars'ta düzenlenen 13-14 yaş Türkiye Boks Şampiyonası'nda 42 kilogramda mücadele eden Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin, şampiyonluk elde etti. Bu zaferle birlikte Azra Nur Çetin, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı. Kozan Belediyesi Kültür ve Spor Müdürü Fatih Öztürk, başarıda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Kazım Özgan, Gençlik Spor Müdürü Kürşat Gültekin ve Boks hocası Serkan Alyagut'a teşekkürlerini iletti. Öztürk, Azra Nur Çetin'in boks kariyerindeki bu önemli adımı için dua ve iyi dileklerde bulunurken, tüm destekçilere de teşekkür etti.

23.07.2023 14:52

Kars'ta düzenlenen 13-14 yaş Türkiye Boks Şampiyonası'nda, 42 kilogramda Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin şampiyon oldu.

Azra Nur Çetin'in elde ettiği bu önemli zafer, ona Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandırdı. Kozan Belediyesi Kültür ve Spor Müdürü Fatih Öztürk, bu başarıda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Kazım Özgan'a, yanlarında olan Gençlik Spor Müdürü Kürşat Gültekin'e ve Boks hocası Serkan Alyagut'a teşekkürlerini iletti. Azra Nur Çetin'in boks kariyerindeki bu önemli adım için dua ve iyi dileklerde bulunan Öztürk, aynı zamanda tüm destekçilere de teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kozan Belediyespor sporcusu Azra Nur Çetin Türkiye Boks Şampiyonası'nda şampiyon oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement