Kuyt: Maç Kaçırmaktan Nefret Ediyorum - Son Dakika
Spor

Kuyt: Maç Kaçırmaktan Nefret Ediyorum

Kuyt: Maç Kaçırmaktan Nefret Ediyorum

Sarı lacivertli yıldız, futbolun günde iki saat idman ve haftada iki maçtan ibaret olmadığına inanıyor.

11.02.2015 16:32

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, bu sezon düşük seyreden performansına karşı kendisine yöneltilen eleştirilere cevabı yine sahada vereceğini iddia etti.

Eleştirilere karşı tutumundan bahseden Kuyt, Fransız So Foot'a verdiği demeçte, "İnsanların birbirlerine söylemek istediklerini direkt söyledikleri bir ülkede büyüdüm. Eleştiri, ne kadar sert olursa olsun, bize büyürken öğretiliyor. Bu, kültürel bir şey. Eğer başarısız olursan, bizde bunu sana, çok da kibar olmadan söylerler… Bugün de eleştirildiğimde, tek yaptığım şey, işime dönüp haksız olduklarını kanıtlamak." ifadelerini kullandı.

Futbolculuğun bir yaşam tarzı olduğuna inanan Hollandalı yıldız, "Maç kaçırmaktan nefret ediyorum. Sakat ya da cezalı olduğum zaman, kendimi dünyanın en kötü adamı olarak görüyorum. O yüzden de hep formda kalmaya çalışıyorum. Futbol benim için günde iki saatlik idman ve haftada iki maç demek değil. Benim hazırlığım günde 24 saat sürüyor! Her ne yapıyorsam, bir sonraki maçı düşünerek yapıyorum." şeklinde konuştu.

Portekizli takım arkadaşı Meireles'i savunan tecrübeli oyuncu, "Raul Meireles müthiş bir profesyonel. Harika bir ailesi var ve takım için, hoca için süper bir oyuncu. Ama medya önünde pek rahat değil. Maçtan sonra futbolcular çok yorgun olur. Bir gazeteci bir soru sorar ve o yorgunlukla sen yanlış yanıt verirsen, imajın bozulur." yorumunda bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kuyt: Maç Kaçırmaktan Nefret Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement