Lebron James: Blatt İçin Oynamaktan Mutluyum - Son Dakika
Spor

Lebron James: Blatt İçin Oynamaktan Mutluyum

Lebron James: Blatt İçin Oynamaktan Mutluyum

Sezona oldukça kötü bir giriş yapan fakat son dönemde önemli bir çıkış yakalayan Cleveland Cavaliers’ın yıldızı LeBron James açıklamalarda bulundu.

18.02.2015 01:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni bir takım olmanın zorluklarından bahseden Cavaliers’ın süper yıldızı bunu yavaş yavaş aşmaya başladıklarını söyledi.

USA Today’e konuşan LeBron James “Bir sürecin parçası olmanın zaman alacağını anlıyorum. Bir takımın bütünlük kazanması zaman alır. Özellikle yeni bir takımın bir araya gelerek dostluk kurması ve bir bütün olması. İçinden geçtiğimiz süreç tam olarak buydu. Sezon başında zorlanmamızın sebebi birbirimizi saha içi ve dışında tanımıyor olmamızdı” dedi.

1 Ocak’tan itibaren Cleveland Cavaliers, NBA’nin kazanma yüzdesi en iyi olan beşinci takımı olarak öne çıkıyor. Son 16 maçta 14 galibiyet aldılar.

LeBron James bu seri galibiyetler hakkında ise “Bunun arkasında çok şey var. Birbirimizin güvenini kazanıyor ve birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz. Biz gerçekten bazı maçlarda çok iyi basketbol oynadık” dedi.

Sezona 12 maçta alınan 7 yenilgi ile başlayan Cleveland Cavaliers’da koç David Blatt’ın geleceği tartışılmaya başlanmıştı. Son dönemde alınan seri galibiyetler onu da rahatlattı.

David Blatt ile ilgili de konuşan James “Biz her gün daha çok yakınlaşıyoruz. Bence muhteşem biri. Şu ana kadar NBA’deki ilk sezonu için son derece iyi olduğunu söyleyebilirim. Onun adına oynadığım için mutluyum” şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lebron James: Blatt İçin Oynamaktan Mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement