Manchester United'ın Rojo Harekatı - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Rojo Harekatı

Manchester United\'ın Rojo Harekatı

36 milyon avroluk serbest kalma maddesi yerine Sporting'e 20 milyon avroluk bir teklifte bulunan kırmızı şeytanlar, Doyen Sports kozunu oynuyor.

14.08.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United, Sporting Lisbon'un başarılı bek oyuncusu Marcos Rojo'yu transfer etmek üzere 20 milyon avroluk bir teklifte bulundu.

Yetenekli yıldızını satmak istemeyen Lizbon kulübü teklifi geri çevirirken, bir başka tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Oyuncunun haklarının %75'ini elinde bulunduran Doyen Sports, zarara uğradığını belirterek transferden gelecek paranın 15 milyon avroluk kısmını Sporting'ten talep etti. Bu durumda Lizbon kulübü, ya kırmızı şeytanların teklifini kabul etmek zorunda kalacak ya da Doyen'e istediği miktarı ödeyecek.

Doyen'den yapılan açıklamada,"Sporting oyuncunun satışıyla ilgili akıl almaz bir yola başvurdu. Eğer Rojo'yu takımda tutmak istiyorlarsa, belirtilen miktarı bize ödemekle yükümlü. Gerektiği taktirde hukuki yollara başvuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." ifadeleri kullanıldı.

Adı bu yaz daha önce Southampton ile anılan Rojo, şimdilerde Louis van Gaal'ın radarına takılmış durumda. Savunmaya takviye yapmayı planlayan Hollandalı teknik adam, 24 yaşındaki futbolcuyu transfer listesinde ilk sıraya aldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester United'ın Rojo Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement