Manisaspor, Boluspor Karşısında Sonradan Açıldı - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Boluspor Karşısında Sonradan Açıldı

Manisaspor, Boluspor Karşısında Sonradan Açıldı

PTT 1.Lig'in 29.haftasında Manisaspor sahasında konuk ettiği Boluspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

06.04.2013 22:11

PTT 1. Lig'in 29. haftasında Manisaspor sahasında konuk ettiği Boluspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Manisaspor, 3 haftalık mağlubiyet serisine Boluspor maçıyla son verdi. Maçın son dakikalarında bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup eden Manisaspor, haftalar sonra moral buldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Mutlak kazanmak istiyorduk. 3 haftadır mağlup oluyorduk. Çok zor bir maçtı. Rakibimiz çok kapandı. Böyle maçları oynamak çok zordur, o yüzden futbolcularımı ayrıca tebrik ediyorum. Çok dikkatli hücumlar yapmamız lazımdı ve oyuncularımız bunu 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan çalıştı. Genelde topa hakimdik. 3 haftalık periyottan sonra bizim için sevindirici bir galibiyet oldu" dedi.

Takım olarak zor bir 3 hafta geçirdiklerini kaydeden kaleci Volkan Babacan, "Mağlup olsak da her zaman nasıl oynadığımızı her zaman bildik. Birbirimizin ne kadar istekli olduğunu her zaman biliyorduk. Mutlak 3 puan almamız gereken bir maçtı. Pes etmedik, bugün 3 puan aldık yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Manisaspor genç oyuncusu Burak Can Balcı ise, iyi bir maç olduğuna değinerek, "3 hafta boyunca sadece skor olarak geçirdiğimiz maçlardan sonra aldığımız bu galibiyet çok iyi oldu. Her zaman iyiye doğru gideceğimizi biliyorduk. İnşallah bizim tekrar çıkış maçı olur" şeklinde konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Oğuz Çetin ise, Manisa'ya puan veya puanlar için geldiklerini belirterek, "Özellikle iç saha puan kayıplarından sonra deplasmanda puan almak bizi için çok gerekli bir maçtı. Güçlü bir rakibe karşı iyi bir mücadele edip doğru oynayıp bu maçtan puanlarla dönmek düşüncesindeydik.

Oyunu tutabildik, oyunun belli bölümlerinde top hakimiyeti bizdeydi. Böylesine oyunlarda detaylar neticeyi belirliyor. Genelde yaptığımız zaaflardan

bir tanesi yine ortaya çıktı. Uzaktan yediğimiz

bir gol her şeyi değiştirdi. Play-off karşılaşmasında 40 puandayız. Önümüzde 5-6 takım var. Bu maçı telafi etme şansına sahibiz. Dolayısıyla Play-off'un içerisinde yer alacak Boluspor'u görmek istiyorsak bundan sonraki maçlarda böylesine küçük detaylardan dolayı puan kaybı yapmamalıyız. Gerekli potansiyelimiz de var. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız" İfadelerini kullandı.

Boluspor oyuncusu Djiehoua da, iyi bir maç olduğunu ifade ederek, "İyi ve güzel bir maç oldu ama yetemedik mağlup olduk. Play-off mücadelemiz bitmedi, tüm gücümüzle devam ediyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçta 3 puan almaya çalışacağız. Manisa maçı artık geçti haftayı düşünmek lazım" şeklinde konuştu.

Manisa'ya puanlar için geldiklerini kaydeden Hakan Arslan ise, "İstediğimiz puanı alamadık. Play-off'taki yerimizi garantilemek istiyorduk ama olmadı. Ortada geçen bir mücadele vardı. Önümüzdeki maçı alıp Play-off'un içerisinde yer almak istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Boluspor Karşısında Sonradan Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement